Horseware

Bij Dochorse verkopen wij verschillende producten van Horseware. Horseware produceert sinds 1985 paardendekens van de beste kwaliteit.

Advies van een specialist

Wil je weten welke Horseware paardendeken het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dat contact op met onze deken specialist Elsemiek.

Producten 1-20 van 42

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Horseware produceert sinds 1985 paardendekens van de beste kwaliteit. Het brein achter Horseware is Tom McGuinness. Tom kon voor zijn paard geen goed passende deken vinden welke volledig aan zijn wensen voldeed. Hij wilde een paardendeken maken met een perfecte pasvorm en de deken moest 100% waterdicht en ademend zijn. Dit was de aanleiding voor Tom om zelf achter de naaimachine te kruipen en verschillende modellen paardendekens te maken tot dat hij de perfecte deken had gemaakt. Dit is de Rambo Original Turnout, deze paardendeken heeft de perfecte pasvorm en is waterdicht en ademend.

Rambo Original deken

De Rambo Original was de eerste Horseware paardendeken, in de jaren daarna werd het assortiment snel uitgebreid met regendekens, winterdekens, staldekens, zweetdekens en vliegendekens.

Horseware paardendekens

De Horseware paardendekens zijn onderverdeeld in de volgende 3 merken:

De Rambo paardendekens zijn verreweg de beste dekens op de markt. De outdoor dekens hebben een onverwoestbare ballistic nylon buitenkant, een anti-bacterieele binnenvoering en een perfecte pasvorm. Tevens geeft Horseware 3 jaar garantie op waterdichtheid en stikwerk. De Rambo dekens worden nog steeds geproduceerd in Ierland.

De Rhino paardendekens bevatten een speciale technologie waardoor de dekens zijn opgebouwd uit 4 lagen. Alle Rhino dekens met vulling bevatten de Vari-Layer technologie

De Amigo paardendekens worden onderverdeeld in de Hero en Bravo dekens. De Bravo dekens hebben een sterke 1200D buitenkant en de Hero dekens een 900D buitenkant. Daarnaast kunnen er aan de Amigo Bravo dekens Horseware liners bevestigd worden, dit kan niet aan de Amigo Hero dekens.

Horseware is continu aan het ontwikkelen

Horseware is continu bezig met ontwikkelen en innoveren. Zo zijn er de afgelopen jaren heel wat vernieuwende technologieën verwerkt in de paardendekens zoals de V-front sluiting, het WUG design, de Vari-Layer technologie, de Optimo deken en de Horseware liners.

Naast paardendekens ontwikkelt Horseware ook andere innovatieve producten zoals het Rambo Micklem hoofdstel en de Ice Vibe Therapy producten.

Doorgaans worden nieuwe dekens en producten een jaar lang getest op maarliefst 20 verschillende paarden voordat het product op de markt verschijnt. Soms kan dit tot wel 3 jaar duren. Wij zijn erg benieuwd wat het volgende vernieuwende product van Horseware zal worden!

Heb je vragen over de Horseware dekens? Op deze pagina lees je de meest gestelde vragen over de Horseware paardendekens. Ook vind je hier een handige Horseware maattabel voor het bepalen van de juiste maat deken.

Advies van een specialist

Wil je weten welke Horseware paardendeken het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dat contact op met onze deken specialist Elsemiek. Elsemiek heeft alle Horseware dekens gepast op meerdere paarden, hierdoor weet ze alle in’s en out’s van iedere deken. Elsemiek kan je van een goed advies voorzien zodat jouw paard de juiste deken draagt.

Wij hebben ook Horseware dekens in de aanbieding. Neem een kijkje in de Horseware outlet om te zien of er een geschikt deken voor jouw paard tussen zit.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.