Effol

Bij Dochorse verkopen wij verschillende producten van Effol. Effol is het 'zusje' van Effax. Effol produceert verschillende verzorgingsproducten voor de vacht en de hoeven van jouw paard.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Effol producten of wil jij advies op maat? Neem contact op met een van onze specialisten! Zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste product.

Producten 1-20 van 41

Van hoog naar laag sorteren
  1. Effol Fleshouder
    Speciale prijs € 11,20 Normale prijs € 14,95
    > 10 op voorraad – wordt vandaag nog verzonden
Pagina
per pagina

De verzorgingsproducten van Effol

Effol is het zusje van het merk Effax. Daar waar Effax zich volledig richt op onderhoudsproducten voor al je tuigage, richt Effol zich op het ontwikkelen van verzorgingsproducten voor je paard. Sinds 1997 worden de verzorgingsproducten met het GMP keurmerk geproduceerd. Dit houdt in dat de producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen welke gelden voor het produceren van farmaceutische producten.

Effol voor de hoeven en vacht van jouw paard

Effol produceert verzorgingsproducten voor de vacht en voor de hoeven. De verzorgingsproducten voor de vacht en de huid zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en zijn volledig afgestemd op de PH-waarde van je paard. Dit zorgt ervoor dat de natuurlijke beschermlaag niet wordt aangetast. Effol heeft daarnaast ook een speciale lijn ontwikkelt voor het verzorgen van de hoeven. Zo is er een hoefvet voor dagelijks gebruik maar ook een special hoefdressing voor in zomer en voor in de winter.

De Effol bestseller

Een echte bestseller in het assortiment van Effol is de mondboter. Deze boter is geschikt voor paarden met gevoelige mondhoeken. De mondboter zorgt ervoor dat het bit beter door de mondhoeken glijdt waardoor de kans op wondjes en irritaties aanzienlijk vermindert.

Effol afweerspray- de Effol Dazen-Blocker

Een van onze bestverkochte afweersprays is de Effol Dazen-Blocker. Deze Effol spray is heel effectief en bevat vele werkzame ingrediënten met een hoog gedoseerd Icaridin. Dit zorgt voor een langdurige bescherming en heeft een sterke geur. Je kunt de Effol Dazen-Blocker ook gebruiken op witte paarden; het vlekt namelijk niet.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Effol producten? Of heb jij misschien wel vragen over onze Effax producten? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag bij het vinden van de juiste producten.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.