Effol

Bezig met laden...

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Busse headcollar solid

  Effol

  Effol mondboter banaan
  Waardering:
  100%
  € 13,50
 2. Effol Mouth butter

  Effol

  Effol mondboter appel
  Waardering:
  100%
  € 13,50
 3. Effol shampooborstel

  Effol

  Effol shampooborstel
  Waardering:
  100%
  € 11,50

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Effol is het zusje van het merk Effax. Daar waar Effax zich volledig richt op onderhoudsproducten voor al je tuigage, richt Effol zich op het ontwikkelen van verzorgingsproducten voor je paard. Sinds 1997 worden de verzorgingsproducten met het GMP keurmerk geproduceerd. Dit houdt in dat de producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen welke gelden voor het produceren van farmaceutische producten.

Effol produceert verzorgingsproducten voor de vacht en voor de hoeven. De verzorgingsproducten voor de vacht en de huid zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en zijn volledig afgestemd op de PH-waarde van je paard. Dit zorgt ervoor dat de natuurlijke beschermlaag niet wordt aangetast. Effol heeft daarnaast ook een speciale lijn ontwikkelt voor het verzorgen van de hoeven. Zo is er een hoefvet voor dagelijks gebruik maar ook een special hoefdressing voor in zomer en voor in de winter.

Een echte bestseller in het assortiment van Effol is de mondboter. Deze boter is geschikt voor paarden met gevoelige mondhoeken. De mondboter zorgt ervoor dat het bit beter door de mondhoeken glijdt waardoor de kans op wondjes en irritaties aanzienlijk vermindert.

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.