Horze

Wij hebben verschillende producten van Horze in het assortiment. Horze is een wereldwijd bekend merk uit Scandinavië. Horze heeft een grote selectie met producten voor zowel paard als ruiter. Horze heeft meerdere paardensportwinkels verdeeld over heel Europa.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Horze producten of wil jij advies op maat? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste product!

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Horze is een wereldwijd bekend merk uit Scandinavië. Horze heeft een grote selectie met producten voor zowel paard als ruiter. Horze heeft meerdere paardensportwinkels verdeeld over heel Europa. Naast deze winkels heeft het merk ook vele partnerschappen met meer dan 100 ruitersport winkels, waaronder Dochorse.

De producten van Horze zijn geschikt voor vele disciplines en niveaus, van recreatieve ruiters tot de ambitieuze wedstrijdruiters. Bij Dochorse hebben wij verschillende producten van Horze in het assortiment.

Coolings Wraps van Horze

De Cooling wraps van Horze worden veelal gebruikt voor een cooling down op de paardenbenen na inspanning. Op deze manier wordt de zwelling op het paardenbeen vermindert. Deze Cooling wraps moeten voorafgaand aan gebruik in de vriezer bewaard worden. Deze wraps zijn voorzien van klittenbandsluiting zodat ze goed blijven zitten bij gebruik.

Horze springschoenen neopreen

De Horze springschoenen zijn gemaakt om de hoefbal en de kootholtes van jouw paard te beschermen tegen invloeden van buitenaf. De springschoenen zijn gemaakt van neopreen waardoor dit extra comfortabel en zacht is voor het paard.

Deze springschoenen sluiten door middel van een klittenband sluiting en zijn ideaal voor in de paddock, de wei of eventueel voor de dagelijkse training.

Naast de Horze Cooling Wraps en de Horze springschoenen van neopreen hebben wij bij Dochorse ook nog elastieken en borstels in het assortiment.

De Hippo-tonic sponsborstel

De hippo-tonic sponsborstel is een spons met daaraan en dubbele rij met haren waardoor de vacht mooi glad wordt en eventueel product goed verdeeld wordt. Dit is een anatomisch gevormde borstel met een antislip elastomeer en handvat. Ideaal wanneer je jouw paard weer helemaal mooi schoon wilt krijgen.

Advies van een specialist

Wil je meer informatie over een van onze Horze producten of wil je advies over een bepaald product? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste product.

 

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.