Nibago

Bij Dochorse hebben wij meerdere artikelen van Nibago in het assortiment. Nibago is een innovatief merk van Nederlandse bodem. Sinds 2017 produceert Nibago ruitersportartikelen voor je paard. Het brein achter Nibago is Marco Verbeek.

Een van de bestsellers is de Nibago Combi deken. Deze stapmolen- en staldeken in 1 heeft een innovatieve voorsluiting waardoor schuurplekken op de schouders verleden tijd zijn. De Nibago combi deken heeft een vulling van 400 gram en heeft een sterke ripstop aan de buitenkant.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Nibago producten of wil jij advies op maat? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste product!

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Nibago is een innovatief merk van Nederlandse bodem. Sinds 2017 produceert Nibago ruitersportartikelen voor je paard. Het brein achter Nibago is Marco Verbeek. Marco heeft een eigen trainingsstal en kon voor zijn eigen paarden nooit echt goede producten voor een betaalbare prijs vinden. Op zijn trainingsstal worden producten heel intensief gebruikt en naar zijn mening waren producten van echt goede kwaliteit te prijzig en de goedkopere producten waren te snel kapot. Hij is zelf aan de slag gegaan om producten te ontwikkelen welke van goede kwaliteit zijn en intensief gebruikt kunnen worden tegen betaalbare prijs. 

De Nibago combi deken

Een echte bestseller van Nibago is de Nibago combi deken. Deze stapmolen- en staldeken in 1 heeft een innovatieve voorsluiting waardoor schuurplekken op de schouders verleden tijd zijn. De Nibago combi deken heeft een vulling van 400 gram en heeft een sterke ripstop aan de buitenkant. Het zachte bontje bij de schoft zorgt ervoor dat de deken comfortabel op de schoft ligt en geen schuurplekken veroorzaakt.

De deken is daarnaast voorzien van twee kruissingels en een staartflap. De Nibago deken heeft een katoenen voering waarbij de schouders gevuld zijn met nylon.

Het Nibago trainingshoofdstel

Naast deze fijne dekens heeft Nibago nu ook een trainingshoofdstel in het assortiment. Dit hoofdstel is ideaal voor de dagelijkse training en is makkelijk aan te passen doordat het hoofdstel voorzien is van clips. Dit maakt het hoofdstel ook geschikt voor de ruiter met meerdere paarden, het hoofdstel is bijna voor ieder paard geschikt en kan makkelijk versteld worden.

Dit hoofdstel heeft ook een afneembare sperriem en bevat geen keelriem. De chique frontriem geeft het hoofdstel ook een luxe uitstraling.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Nibago producten of wil je weten welk product voor jouw paard geschikt is? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste product.

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2022 DocHorse. All Rights Reserved.