Absorbine

Op zoek naar Absorbine verzorgingsproducten voor je paard? Wij zijn het online verkooppunt met de grootste voorraad Absorbine producten. Absorbine is een Amerikaans merk en is erg bekend onder de professionele ruiters. Enkele bestsellers uit het assortiment van Absorbine zijn de Showsheen, Hooflex, Veterinary Liniment en de Frog and Sole.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Absorbine Liniment Gel

  Absorbine

  Absorbine liniment gel
  Waardering:
  100%
  € 25,95
  Niet op voorraad – binnen 2 – 10 dagen verzonden
per pagina

Absorbine Horse Products is van origine een Amerikaans bedrijf dat is opgericht in 1892. Absorbine is gespecialiseerd in verzorgingsproducten voor je paard. Is het merk Asborbine toch niet helemaal wat je zoekt? Neem dan eens een kijkje bij al onze verzorgingsproducten voor paarden.

Welke Absorbine producten zijn er?

Binnen het merk Absorbine zijn verschillende productlijnen te vinden, namelijk het alom bekende Veterinary Liniment, een liniment voor de uitwendige verzorging van spieren en gewrichten van je paard. De Hooflex producten, voor het verzorgen van de hoeven van je paard. De ShowSheen verzorgingslijn, met daarin shampoos en glanssprays voor het op en top verzorgen van je paard.

Per product categorie zijn echte bestsellers te herkennen. De Veterinary liniment is een echt topproduct dat na een training ultieme verlichting brengt aan spieren en gewrichten. Dit liniment is ook in een handige, direct toepasbare gel verkrijgbaar.

Absorbine Hooflex Frog & Sole 

De Hooflex lijn heeft met de Frog and Sole een topproduct op de markt gebracht. Deze vloeistof komt in een fles met een spits toelopende opening waardoor het aanbrengen van de vloeistof in de moeilijk te bereiken onderdelen van de hoef, straal en straalgroeven toch zonder problemen kan worden volbracht, en zo rotstraal, white line desease en andere hoefaandoeningen kunnen worden aangepakt. Daarnaast is ook de hoefolie een ideaal product om de hoeven van je paard in optimale conditie te houden.

Absorbine Showsheen

De Showsheen lijn heeft naast vlekkenverwijderaars en shampoos ook een fijne manen en staart spray voor perfecte ontwarring van manen en staart. Daarnaast zorgt deze spray voor een prachtige glans op de vacht van je paard. Bijkomend voordeel is dat, naast de ultra zachte staart, het ook zorgt voor het afweren van vuil, waardoor je paard nog langer blijft glanzen. De showsheen antiklit is zo ontwikkeld dat het ook gebruikt kan worden op gevoelige paarden. Daarnaast is het ook als gel verkrijgbaar om, ook bij paarden die bang zijn van een spray, de staart zijdezacht en goed doorkambaar te maken!

Welk Asborbine product voor jouw paard?

Wil je weten welk product van Absorbine het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met 1 van onze specialisten voor een persoonlijk advies.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.