Global Medics

Wij verkopen verschillende producten van Global Medics waaronder de bekende Global Medics Arti gold. Dit product is speciaal ontwikkeld om te ondersteunen bij het herstel na een OCD operatie.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Global medics producten? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste product!

Producten 1-20 van 30

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

De voedingssupplementen voor paarden van Global Medics zijn in samenwerking met een bekende Belgische dierenarts tot stand gekomen. De supplementen van Global Medics bevatten ingrediënten van zeer hoge kwaliteit, welke in een hoge concentratie aanwezig zijn. De producten worden veel gebruikt door dierenartsen en professionele ruiters, beide zijn erg positief over de werking van de supplementen.

Global medics Arti gold

De Global Medics Arti Gold was het eerste product dat in 2006 op de markt verscheen. Dit product is speciaal ontwikkeld om te ondersteunen bij het herstel na een OCD operatie. Vervolgens is er een reeks aan bestsellers ontwikkeld zoals de P-Block en de Lacta-Fort, 2 supplementen welke geschikt zijn voor sportpaarden welke meerdaags concours lopen.

Global medics P-block

De Global medics P-blok bestaat uit een combinatie van planten die een verzachtende werking hebben. Het preparaat is perfect te combineren met de Arti Sport van Global medics en wordt beschouwd als het meest krachtig. De global medics P-Block is daarnaast ook verkrijgbaar als pasta.

Global medics Lacta-fort

De Global medics Lacta-fort is een supplement welke het energieproces van het paard optimaliseert en daarnaast het spiermetabolisme ondersteund. Dit supplement bevat gedoseerde, maar natuurlijke lichaamseigen stoffen ter ondersteuning en optimalisering van het energieproces.

Dit supplement kan zowel voor, tijdens als na zware inspanningen worden gebruikt. Ook wordt dit supplement veelal gebruikt op meerdaagse concoursen en voor, tijdens en na lange transporten. Wanneer jouw paard zware inspanningen moet leveren wordt het aangeraden om een combinatie van Lacta-fort en P-block te gebruiken.

Advies van een specialist

Wil je weten welk supplement van Global Medics het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met onze specialist Saskia. Saskia weet alle in’s en out’s van de Global Medics supplement en kan jouw paard van een persoonlijk advies voorzien zodat je zeker weet dat je het juiste supplement geeft.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.