Equifit

Bij Dochorse hebben wij verschillende producten van Equifit in het assortiment. Naast de beenbeschermers van Equifit hebben wij ook voor de ruiter de Equifit shouldersback. Dit is een corrigerend hulpmiddel voor een rechtere rug van de ruiter.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Equifit producten of wil jij advies op maat? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste product.

 

EquiFit is een razend populair Amerikaans merk dat constant op zoek is naar nieuwe en betere manieren om ruiters en paarden naar een hoger niveau te begeleiden. EquiFit richt zich geheel op het ontwikkelen van onderscheidende en innovatieve producten die ruiter en paard helpen optimaal te presteren.

Het assortiment van Equifit

Het assortiment van Equifit bestaat uit beenbescherming en innovatieve producten gemaakt van de beste materialen. Alle producten van Equifit worden in de USA gemaakt en zijn tot in de kleinste details perfect afgewerkt.

Naast de beenbescherming heeft Equifit ook de bekende Equifit T-foam oorpluggen in het assortiment. De oorpluggen zorgen voor een demping van de harde geluiden om het paard tijdens inspanning. Deze oorpluggen worden gevormd door de lichaamswarmte van het paard waardoor deze comfortabel zitten in het paardenoor. Deze oorplugs kunnen wanneer nodig ook bijgesneden worden om beter in de gehoorgang geplaatst te worden.

Ook voor de ruiter heeft Equifit producten. Zo hebben wij de Equifit shouldersback in het assortiment. Dit is een hulpmiddel waarbij de houding wordt gecorrigeerd voor een rechtere rug. Dit product is ontworpen door een team van orthopedische specialisten en traint de rugspieren om deze uiteindelijk op een betere manier te gebruiken.

De beenbeschermers van Equifit

Alle beenbeschermers van Equifit hebben een voering welke zich volledig naar de contouren van het been vormt wanneer deze in aanraking komt met lichaamswarmte. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm en voorkomt schuurplekken.

De beenbeschermers voor de voorbenen hebben 3 elastieken sluitingen waardoor de beschermer een goede ondersteuning biedt aan de kogel. De beschermers zijn voorzien van een EverLeather buitenzijde, dit 100% diervriendelijke materiaal heeft een lederen look maar is krasbestendig en slijtvast. Zo zien je beschermers er zelfs bij intensief gebruik nog uit als nieuw!

Advies van een specialist

Wil je meer informatie over een van onze Equifit producten of wil je weten welk product geschikt is voor jou of jouw paard? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste product.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.