Likit

Bij Dochorse hebben wij een ruim assortiment aan Likit producten. Likit is een familiebedrijf welke sinds 2002 likstenen en speelgoed voor paarden produceert. De Likit likstenen worden in de UK geproduceerd in een UFAS gecertificeerde fabriek. De likstenen zijn in samenwerking met voedingsdeskundige Dr Derek Cuddeford ontwikkeld. Hierdoor hebben de Likit likstenen naast urenlang speelplezier ook een nutritionele waarde voor je paard.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Likit producten of wil jij advies op maat? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste product.

 

 

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Himalaya Liksteen

  Excellent

  Himalaya liksteen
  Waardering:
  100%
  € 5,95 € 7,95
  > 10 op voorraad – wordt vandaag nog verzonden
per pagina

Likit is een familiebedrijf welke sinds 2002 likstenen en speelgoed voor paarden produceert. De Likit likstenen worden in de UK geproduceerd in een UFAS gecertificeerde fabriek. Dit houdt in dat de grondstoffen, welke voor de productie van de likstenen worden gebruikt, ook geschikt zijn voor humane consumptie. Zo weet je zeker dat je jouw paard een betrouwbaar en veilig product geeft.

Likit likstenen 

De likstenen zijn in samenwerking met voedingsdeskundige Dr Derek Cuddeford ontwikkeld. Hierdoor hebben de Likit likstenen naast urenlang speelplezier ook een nutritionele waarde voor je paard. Alle Likit likstenen hebben een eigen batchnummer, zo kan van elke geproduceerde batch precies achterhaalt worden welke ruwe grondstoffen er zijn gebruikt.

Speeltjes voor jouw paard

Naast de Likit likstenen zijn er ook leuke speeltjes voor je paard welke je in combinatie met de Likit likstenen kan gebruiken. De speeltjes zijn opgedeeld in 3 niveaus. De Likit Houder is het makkelijkst, daarop volgt de Boredom Buster en voor de echt gevorderde paarden is er de Boredom Breaker

Volledige assortiment

Benieuwd naar al onze likstenen en paardenspeelgoed? Bekijk ons volledige assortiment hier.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Likit producten of wil jij advies op maat? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste product.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.