Cavalor

Op zoek naar een Cavalor supplement of verzorgingsproduct voor je paard? Wij zijn het online verkooppunt met de grootste voorraad Cavalor producten. De producten van Cavalor zijn voornamelijk gericht op sportpaarden en zijn 100% doping vrij. Is een supplement van Cavalor toch niet helemaal wat je zoekt? Neem dan eens een kijkje bij al onze supplementen voor paarden.

Advies van een Cavalor expert

Wil je weten welk Cavalor supplement het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met Saskia voor een persoonlijk advies. Saskia heeft een aantal intensieve trainingen bij Cavalor gevolgd en weet alle in’s en out’s van elk product.

Producten 1-20 van 64

Van hoog naar laag sorteren
 1. Cavalor Solemate

  Cavalor

  Cavalor solemate
  Waardering:
  100%
  € 149,95
  Niet op voorraad – binnen 2 – 10 dagen verzonden
Pagina
per pagina

Cavalor is al sinds 1988 actief op de markt van voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor paarden en staat bekend om haar range aan kwalitatief hoogwaardige producten. De producten van Cavalor worden ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en ruiters. Alle supplementen en verzorgingsproducten in het gamma van Cavalor zijn 100 % dopingvrij.

De productie van Cavalor

Cavalor is 1 van de weinige merken welke de productie van haar producten volledig in eigen beheer heeft. Wij hebben zelf een bezoek aan de fabriek in België gebracht en het productieproces is erg indrukwekkend. De ruwe grondstoffen waarvan de supplementen gemaakt worden zijn van de beste kwaliteit en voldoen aan de strengst eisen, dit is erg bepalend voor de kwaliteit van het eindproduct.

De supplementen en verzorgingsproducten van Cavalor zijn voornamelijk gericht op het sportpaard. Omdat er fysiek veel gevraagd wordt van een sportpaard is het belangrijk dat tekorten in het voedingsrantsoen worden aangevuld met een passend supplement. Cavalor heeft een aanbod aan producten die daadwerkelijk prestatieverhogend werken.

Bestsellers van Cavalor

Enkele bestsellers uit het assortiment van Cavalor zijn o.a. de Cavalor MuscleForce voor soepele spieren, de Cavalor Calm voor een ontspannen paard en de Cavalor EnergyBoost.

Cavalor Care

Cavalor heeft de lijn met verzorgingsproducten geheel vernieuwd. Alle producten zijn volledig afgestemd op de pH-waarde van jouw paard, dit zorgt ervoor dat de natuurlijke beschermlaag van de huid niet wordt aangetast. Een echte bestseller is de Cavalor Dry Feet, deze handige spray zorgt voor een droge en harde straal. Ook de formule van de Dry Feet is geheel vernieuwd en werkt nu nog beter!

Advies over Cavalor

Mocht je vragen hebben over wel Cavalor supplement het meest geschikt is voor jouw paard. Neem dan contact op met Saskia. Saskia is onze specialist op het gebied van supplement en kan je van een passend advies voorzien zodat je daadwerkelijk verschil gaat merken door het geven van een supplement.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.