Lemieux

Bij Dochorse hebben wij verschillende producten van Lemieux in het assortiment. Een van de bekendste Lemieux producten is ook wel het Lemieux dekje. Het Lemieux dekje heeft een perfecte pasvorm door de voorgevormde bovenkant, hierdoor ligt het dekje ten allen tijde stabiel en schuift het niet. Daarnaast heeft het Lemieux zadeldek korte lusjes voorop welke aan de D-ringetjes voorop je zadel vastgemaakt worden dus niet meer om de singelstoten heen. Tevens hebben wij ook nog beenbeschermers en vliegenmaskers van Lemieux!

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Lemieux producten of wil jij advies op maat? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste product.

Producten 1-20 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lemieux is ontwikkeld door ruiters voor ruiters. De producten in het assortiment van Lemieux staan stuk voor stuk gegarandeerd voor topkwaliteit en functionaliteit. Het zijn de kleine details welke de Lemieux producten functioneel maken in het dagelijks gebruik. Door de hoge kwaliteit zijn alle Lemieux producten tevens geschikt voor intensief gebruik.

Lemieux is binnen een korte periode razendsnel populair geworden bij DocHorse. Deze snelle groei kan een merk als Lemieux alleen realiseren als de producten ook daadwerkelijk van topkwaliteit zijn en zich onderscheiden t.o.v. andere producten.

Het Lemieux dekje

Het meest bekende product van Lemieux is toch wel het Lemieux dekje. Het Lemieux dekje heeft een perfecte pasvorm door de voorgevormde bovenkant, hierdoor ligt het dekje ten allen tijde stabiel en schuift het niet. Daarnaast heeft het Lemieux zadeldek korte lusjes voorop welke aan de D-ringetjes voorop je zadel vastgemaakt worden dus niet meer om de singelstoten heen. Ook de kwaliteit van de Lemieux dekjes is top, zelfs bij intensief gebruik en veel wassen blijft het Lemieux dekje mooi.

Ook blinkt Lemieux uit in de beenbeschermers. Er is een ruime keuze aan verschillende soorten beschermers in het assortiment van Lemieux. De meest geliefde beenbeschermers onder de dressuurruiters is toch wel de Lemieux Snug Boots. De naam zegt het eigenlijk al, de Lemieux beschermer sluit perfect aan om het been voor een “snug” fit.

Lemieux vliegenmasker

Wat eveneens een top product van Lemieux is, is het Lemieux vliegenmasker. Het Lemieux vliegenmasker heeft een perfecte pasvorm en staat mooi van de ogen af. De Lemieux vliegenmaskers zijn er met of zonder oren.

Ben je opzoek naar een Lemieux product en staat het niet bij ons op de site? Dat kan, door de enorme populariteit van de producten wordt er meer verkocht dan geproduceerd waardoor sommige producten slecht of helemaal niet leverbaar zijn. Om teleurstelling te voorkomen hebben wij er daarom voor gekozen om alleen de producten welke wij op voorraad hebben liggen te laten zien op onze webshop. Mocht je op zoek zijn naar een product van Lemieux wat niet op onze webshop staat neem dan contact met ons op, dan kunnen wij informeren naar de levertijd.

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.