Effax

Wij hebben verschillende producten van Effax in het assortiment. Effax produceert sinds 1906 verschillende onderhoudsproducten en heeft daarnaast ook verzorgingsproducten van het 'zusje' Effol

Effax is volledig gericht op het onderhouden van lederwaren, het zusje van Effax genaamd Effol wordt in dezelfde fabriek geproduceerd maar richt zich volledig op de verzorging van jouw paard.

Advies van een specialist

Wil jij meer weten over een van onze Effax producten of wil jij advies op maat? Neem contact op met een van onze specialisten!

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Effax produceert sinds 1906 onderhoudsproducten voor het onderhouden van leer. Het bedrijf heeft de productie volledig in eigen hand, alle producten van Effax hebben een GMP licentie. Deze licentie geeft aan dat de producten voldoen aan de hoogste farmaceutische kwaliteitseisen. De verzorgingsproducten van Effax bestaan o.a. een leerbalsem, leerolie en leervet.

De voordelen van de producten van Effax

De producten van Effax zorgen ervoor dat jouw leerwerk in topconditie blijft. De producten reinigen, verzorgen en onderhouden het leer. De producten van Effax kunnen zonder water gebruikt worden. Water en sterk geconcentreerde schoonmaakmiddelen drogen het leer juist uit waardoor het gaat barsten.

Effax adviseert om dun en verfijnt leer te onderhouden met een leerbalsem of leervet. Hard en dik leer kan het beste onderhouden worden met een leerolie. Om de producten op de juiste manier aan te brengen hebben wij bij Dochorse het Effax leerglanssponsje speedy shine in het assortiment. Deze spons is zowel te gebruiken op hoofdstellen en zadels, als bijvoorbeeld voor het onderhoud van jouw rijlaarzen.

Effax en Effol

Effax is volledig gericht op het onderhouden van lederwaren, het zusje van Effax genaamd Effol wordt in dezelfde fabriek geproduceerd maar richt zich volledig op de verzorging van jouw paard. Zo worden de producten van Effol van het GMP-keurmerk voorzien, dit houdt in dat de producten van Effol voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die gelden voor het produceren van zulke farmaceutische producten. De verzorgingsproducten van Effol bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten.

Zo heeft Effol ook een lijn speciaal ontwikkeld voor het verzorgen van de hoeven van jouw paard. Effol heeft onder andere hoefvet voor dagelijks gebruik als hoefdressing voor in de zomer en winter.

Benieuwd naar de producten van Effol? Neem eens een kijkje bij onze producten van Effol.

Advies van een specialist

Wil je meer informatie over een van onze Effax of Effol producten? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze voor een van onze producten.

 

 

 

© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.