Effax

Bezig met laden...

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Effax leerglans sponsje speedy shine
    € 5,50

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Effax produceert sinds 1906 onderhoudsproducten voor het onderhouden van leer. Het bedrijf heeft de productie volledig in eigen hand, alle producten hebben een GMP licentie. Deze licentie geeft aan dat de producten voldoen aan de hoogste farmaceutische kwaliteitseisen. De verzorgingsproducten van Effax bestaan o.a. een leerbalsem, leerolie en leervet.

De producten van Effax zorgen ervoor dat jouw leerwerk in topconditie blijft. De producten reinigen, verzorgen en onderhouden het leer. De producten van Effax kunnen zonder water gebruikt worden. Water en sterk geconcentreerde schoonmaakmiddelen drogen het leer juist uit waardoor het gaat barsten. Effax adviseert om dun en verfijnt leer te onderhouden met een leerbalsem of leervet. Hard en dik leer kan het beste onderhouden worden met een leerolie.

Effax is volledig gericht op het onderhouden van lederwaren, het zusje van Effax genaamd Effol wordt in dezelfde fabriek geproduceerd maar richt zich volledig op de verzorging van jouw paard. Benieuwd naar de producten van Effol? Je bekijkt ze hier.

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.