Jolly Ball

Wij hebben verschillende producten van Jolly Ball in het assortiment. Een van onze echte bestsellers is de Jolly Ball. Deze speelbal bezorgt jouw paard urenlang speelplezier in de paddock of in de stal. Deze Jolly Ball is bijna onverwoestbaar.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Jolly Ball producten of wil jij advies op maat? Neem contact op met een van onze specialisten!

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Jolly Ball

  Jolly-Ball

  Jolly Ball Appel
  Speciale prijs € 37,85 Normale prijs € 50,50
  Tijdelijk niet leverbaar
  Niet op voorraad
per pagina

Horsemens Pride is een Amerikaans merk welke sinds 1976 stalbenodigdheden en speelgoed voor paarden produceert. Alle producten van Horsemens Pride worden in de USA geproduceerd en zijn van uitstekende kwaliteit. De producten worden in een mal gegoten en gemaakt van het materiaal Dupont Polyethyleen, dit materiaal is oersterk en bestand tegen extreme weersomstandigheden en tempraturen.

Jolly ball

Een echte bestseller in het assortiment is de Jolly Ball. Deze speelbal voor paarden zorgt voor urenlang speelplezier op stal of in de paddock. De speelbal is onverwoestbaar en duikt automatisch weer uit wanneer je paard erop staat.

Jolly mega ball

Deze Jolly mega ball is ontworpen voor zowel paarden als pony’s en is leuk om mee te spelen in de weide, of om mee te voetballen met de paarden.

Dit materiaal bestaat uit een speciaal duurzaam antibreuk materiaal en kan daardoor ongeveer 1100 kg druk verdragen, ideaal voor paarden dus!

Belangrijk bij het gebruik van de Jolly mega ball is dat hij op de juiste manier opgeblazen wordt, maar ook dat hij in de juiste grootte opgeblazen wordt. Eventueel is er een speciale hoes bij te bestellen, die raden wij aan om de levensduur van de Jolly mega ball te verlengen.

Jolly apple

De jolly apple is een paardenspeeltje met een appelgeur. Deze jolly apple is bevestigd aan een touw om zo bijten, knabbelen en aanvreten te voorkomen. De Joly apple is zeer geschikt voor paarden met stalverveling en stress, de bal draagt bij aan stressvermindering en stalverveling wordt voorkomen.

Jolly Tug Ball

De Jolly Tug ball heeft aan twee kanten handgrepen waardoor het paard de bal in zijn mond kan nemen. Ideaal voor uren speelplezier. Je paard zal zich minder vervelen in de wei of in de paddock. De Jolly tug ball is heel sterk en daarbij ook nog duurzaam.

Advies van een specialist

Wil je meer informatie over een van onze Jolly ball producten of wil je advies op maat? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.

 

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.