NAF

Ben je op zoek naar supplementen of verzorgingsproducten van NAF? Wij zijn het online verkooppunt met een ruime voorraad van NAF. Of je nou op zoek bent naar een supplement of verzorgingsproduct wij hebben het voor je.

Advies van een NAF expert

Wil je weten welk product van NAF het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met Saskia. Saskia is onze specialist op het gebied van supplementen en verzorgingsproducten en kan je daarom van een goed advies voorzien. Het staat bij ons voorop dat je het juiste product voor jouw paard gebruikt zodat je daadwerkelijk het gewenste effect bereikt.

Producten 1-20 van 99

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

NAF is een bekend merk op het gebied van voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor je paard. NAF heeft de productie volledig in eigen beheer waardoor alle ingrediënten van de producten volledig traceerbaar zijn. Het merk is in Engeland al meer dan 30 jaar zeer geliefd en sinds enkele jaren ook in Nederland.

NAF gebruikt voor het producten van supplementen en verzorgingsproducten 100% natuurlijke ingrediënten. De succes formules van de NAF producten worden samengesteld door het NAF team van veterinaire wetenschappers onder leiding van Dr Nicholas Larkins BVSc DSc MRCVS, door nutritionisten geleid door Kate Hore RNtr en door chemici, waaronder cosmetisch chemist Adam Lewandowski. Als je een NAF product koopt ben je verzekerd van een topkwaliteit product. Alle producten van NAF hebben het GMP+ en UFAS certificaat.

Alle supplementen van NAF zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast worden de supplementen ook uitvoerig getest door verschillende ruiters om zeker te zijn van het gewenste effect. Een NAF supplement komt pas op de markt als het jarenlang uitvoerig is getest. Door de combinatie van wetenschappelijk onderzoek en testresultaten uit de praktijk weet je zeker dat een supplement van NAF het gewenste effect heeft.

Een echte bestseller van NAF is de NAF Magic. Dit supplement heeft een rustgevende en kalmerende werking. Uit eigen ervaring weten wij dat het lastig is om een supplement voor meer rust en concentratie te vinden, elk paard reageert immers anders op een rustgevend supplement. De werking van een rustgevend supplement is daarnaast alleen te meten in het uiten van gedrag. Wij hebben de NAF Magic zelf op meerdere paarden getest en onze ervaring is dat je gegarandeerd resultaat ziet met de NAF Magic. De NAF Magic is er in een vloeibare vorm en in een poeder.

Enkele andere 5 star bestsellers uit het assortiment van NAF zijn de NAF Oestress voor een hengstige merrie, de NAF Respirator voor de luchtwegen en de NAF Opikker.

Wil je weten welk NAF supplement het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met onze specialist Saskia. Saskia weet alle in’s en out’s van de producten van NAf en kan je daarom voor een passend advies voorzien voor jouw paard.

© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.