Pavo

Bij Dochorse hebben wij verschillende producten van Pavo in het assortiment. Al meer dan 30 jaar is PAVO een begrip in de Nederlandse paardenvoer wereld. In deze 30 jaar heeft PAVO veel ervaring opgedaan in de voeding van paarden en het samenstellen van paardenvoeders.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Pavo producten of wil jij advies op maat? Neem contact op met een van onze specialisten! Zij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Producten 1-20 van 22

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Al meer dan 30 jaar is PAVO een begrip in de Nederlandse paardenvoer wereld. In deze 30 jaar heeft PAVO veel ervaring opgedaan in de voeding van paarden en het samenstellen van paardenvoeders. Intussen is PAVO ook in België, Luxemburg en Duitsland actief. PAVO heeft een uitgebreid assortiment voedingssupplementen voor paarden ontwikkeld.

Wij hebben verschillende producten van Pavo in het assortiment, waaronder de Vital,  Nervcontrol, de Muscle build en de Pavo Eplus.

Pavo Vital

De Pavo Vital wordt ook wel een dagelijkse balancer genoemd. Deze is melasse- en graanvrij waar wel alle vitaminen en mineralen in zitten die je paard nodig heeft. De Pavo Vital bestaat uit 100% natuurlijke grondstoffen en bevat geen overbodige toevoegingen. 

Het unieke aan Pavo Vital is de toevoeging van de nieuwste generatie sporenelementen Intellibond®. Deze speciale mix zorgt er namelijk voor dat de van nature vieze smaak van koper en zink pas in de maag vrijkomt in plaats van in de mond. Hierdoor proeft je paard er dus niets van en worden de altijd lastige sporenelementen zeer goed opgenomen. 

Pavo Nervcontrol

De pavo Nervcontrol helpt het paard om spanning makkelijker te laten afvloeien. Dit supplement wordt vooral gebruikt voor sensibele paarden en geeft meer controle in stressvolle situaties.

Dit supplement helpt het paard op op een natuurlijke manier zijn innerlijke rust te onderhouden maar ook te herstellen. De Pavo Nervcontrol is ook geschikt voor nerveuze paarden en dressuurpaarden.

Pavo Muscle build

De Pavo Muscle build zorgt voor een snelle spieropbouw en ondersteunt het paard bij een snellere spierontwikkeling. Dit supplement bevat daarnaast ook essentiële aminozuren en geeft het paard sterke spieren.

Dit supplement is van hoogwaardige kwaliteit en ondersteunt het paard bij een snelle opbouw van de spiermassa. De Pavo Muscle build bevat aminozuren, vitamine C en Lecithine. Het Pavo Muscle build supplement is geschikt voor jonge paarden, maar ook voor paarden die langere tijd rust hebben gehad door bijvoorbeeld een blessure.

Pavo E Plus

Pavo E plus is ontwikkeld voor paarden die behoefte hebben aan meer uithoudingsvermogen. Het supplement helpt het paard bij het soepel houden van de spieren. Het Pavo E plus supplement is zowel te gebruiken voor, als tijdens zware inspanningen.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Pavo producten of wil jij weten welk product geschikt is voor jouw paard? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste product.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.