Pavo

Bij Dochorse hebben wij verschillende producten van Pavo in het assortiment. Al meer dan 30 jaar is PAVO een begrip in de Nederlandse paardenvoer wereld. In deze 30 jaar heeft PAVO veel ervaring opgedaan in de voeding van paarden en het samenstellen van paardenvoeders.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Pavo producten of wil jij advies op maat? Neem contact op met een van onze specialisten! Zij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.

 

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Al meer dan 30 jaar is PAVO een begrip in de Nederlandse paardenvoer wereld. In deze 30 jaar heeft PAVO veel ervaring opgedaan in de voeding van paarden en het samenstellen van paardenvoeders. Intussen is PAVO ook in België, Luxemburg en Duitsland actief. PAVO heeft een uitgebreid assortiment voedingssupplementen voor paarden ontwikkeld.

Wij hebben verschillende producten van Pavo in het assortiment, waaronder de Nervcontrol, de Muscle build en de Pavo Eplus.

Pavo Nervcontrol

De pavo Nervcontrol helpt het paard om spanning makkelijker te laten afvloeien. Dit supplement wordt vooral gebruikt voor sensibele paarden en geeft meer controle in stressvolle situaties.

Dit supplement helpt het paard op op een natuurlijke manier zijn innerlijke rust te onderhouden maar ook te herstellen. De Pavo Nervcontrol is ook geschikt voor nerveuze paarden en dressuurpaarden.

Pavo Muscle build

De Pavo Muscle build zorgt voor een snelle spieropbouw en ondersteunt het paard bij een snellere spierontwikkeling. Dit supplement bevat daarnaast ook essentiële aminozuren en geeft het paard sterke spieren.

Dit supplement is van hoogwaardige kwaliteit en ondersteunt het paard bij een snelle opbouw van de spiermassa. De Pavo Muscle build bevat aminozuren, vitamine C en Lecithine. Het Pavo Muscle build supplement is geschikt voor jonge paarden, maar ook voor paarden die langere tijd rust hebben gehad door bijvoorbeeld een blessure.

Pavo E Plus

Pavo E plus is ontwikkeld voor paarden die behoefte hebben aan meer uithoudingsvermogen. Het supplement helpt het paard bij het soepel houden van de spieren. Het Pavo E plus supplement is zowel te gebruiken voor, als tijdens zware inspanningen.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Pavo producten of wil jij weten welk product geschikt is voor jouw paard? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste product.

 

 

 

 

 

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.