Puur Natuur

Bij Dochorse hebben wij verschillende producten van Puur Natuur in het assortiment. Puur natuur is een merk van Nederlandse bodem welke supplementen en verzorgingsproducten produceert van 100% natuurlijke ingrediënten. Zo is een van onze bestsellers de Puur Natuur Magnesium. Dit supplement is belangrijk voor een goede botkwaliteit.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Puur Natuur producten of wil jij weten welk product geschikt is voor jouw paard? Neem contact op met een van onze specialisten!

Producten 1-20 van 35

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Puur natuur is een merk van Nederlandse bodem welke supplementen en verzorgingsproducten produceert van 100% natuurlijke ingrediënten. De focus bij Puur natuur ligt op het verbeteren van de gezondheid en niet op het bestrijden van symptomen. Door het gebruik van de producten van Puur natuur verbeter je de gezondheid van je paard wat de kans op eventuele ziektes vermindert. De producten richten zich dus niet op symptoombestrijding maar pakken echt de oorzaak van een probleem aan. Hieronder worden een paar van onze fijne producten van Puur natuur toegelicht.

Bestseller Puur Magnesium

Een echte bestseller binnen het assortiment van DocHorse is de Puur Magnesium. Dit voedingssupplement bevat magnesiumcitraat. Deze vorm magnesium is snel opneembaar voor paarden. Puur Magnesium draagt bij aan een meer ontspannen paard en zorgt voor losse en soepele spieren. Dit supplement draagt daarnaast bij aan een goede botkwaliteit.

Puur Glucosamine

De Puur Glucosamine ondersteund het bewegingsapparaat van het paard. Het draagt bij aan de gezonde gewrichten van het paard, waarbij de uitgebalanceerde samenstelling de opbouw en het behoud van gewrichtskraakbeen, gewrichtsbanden en gewrichtskapsels ondersteund. De Puur Glucosamine zorgt daarnaast ook voor het behouden van een optimale kwaliteit van gewrichtsvloeistof van het paard. Dit is vooral va belang voor onder andere de smering van de gewrichten.

Puur Probiotic

Dit supplement van Puur, de Puur Probiotic bevat onder andere maltodextrine, maiszetmeel en FOS. Deze ingrediënten ondersteunen een goede darmflora en verhogen de weerstand van deze darmflora. Dit supplement is in poedervorm en wordt geleverd met een maatschepje.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Puur producten of wil jij weten welke van deze producten geschikt zijn voor jouw paard? Neem contact op met een van onze specialisten! Zo weet Saskia alles van onze Puur producten waardoor zij jou van een passend advies kan voorzien. Op zoek naar een ander soort supplement? Kijk eens bij al onze supplementen.

 

 

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2022 DocHorse. All Rights Reserved.