PS of Sweden

Bij Dochorse hebben wij verschillende producten van PS of Sweden in het assortiment. PS of Sweden kenmerkt zich door de innovatieve producten en het luxueuze design. Bij Dochorse hebben wij de hoofdstellen van PS of Sweden in het assortiment. Zo hebben wij het PS of Sweden flying change deluxe hoofdstel en het PS of Sweden Nirak hoofdstel in het assortiment.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze PS of Sweden producten? Neem contact op met een van onze specialisten!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

PS of Sweden is nog niet zo lang op de markt en is in 2011 opgericht. PS of Sweden onderscheidt zich van de andere merken doordat alle producten gemiddeld een ontwikkelingsfase van ongeveer 10 maanden doorlopen, waarbij alle mogelijke aspecten onder de loep genomen worden. Functionaliteit heeft de hoogste prioriteit bij PS of Sweden, maar ontwerp en kwaliteit worden altijd gewaarborgd.

PS of Sweden kenmerkt zich door de innovatieve producten en het luxueuze design. Bij Dochorse hebben wij de hoofdstellen van PS of Sweden in het assortiment. Hieronder lichten wij onze hoofdstellen kort toe.

PS of Sweden flying change deluxe hoofdstel

Dit dressuurhoofdstel heeft een luxe uitstraling en is gemaakt van rondgenaaid leer. Het hoofdstel is afgewerkt met lak en heeft een zacht onderlegd gepatenteerd kopstuk om zo de oren van het paard vrij te houden. De neusriem van het PS of Sweden hoofdstel is anatomisch om zo de gevoelige zenuwbanen vrij te houden.

Dit hoofdstel is uniek doordat het voorzien is van de ‘Magic Flash’. Het hoofdstel heeft namelijk een neusriem waarbij de sperriem door een magneet systeem te verwijderen is. Zo kun je dit hoofdstel ook gebruiken zonder sperriem.

De bakstukken zijn voorzien van elastische ‘cradles. Dit zorgt ervoor dat er een betere verbinding is met de paardenmond en zorgt daarnaast ook voor minder druk achter de oren van het paard. Dit hoofdstel wordt zonder keelriem geleverd.

PS of Sweden Nirak hoofdstel

Dit hoofdstel is uitermate geschikt voor paarden die moeilijk contact met de ruiterhand willen maken. De neusriem is makkelijk verstelbaar zodat door de ruiter bepaald kan worden hoeveel druk er op de neus van het paard moet staan.

Ook dit kopstuk is zacht onderlegd en anatomisch van vorm om de oren van het paard meer bewegingsvrijheid te geven. Er zit daarnaast een extra uitsparing in het midden voor paarden die gevoeliger zijn op de atlas.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze PS of Sweden hoofdstellen of wil jij advies op maat? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste product. Toch op zoek naar een ander hoofdstel? Neem ook eens een kijkje bij ons gehele assortiment hoofdstellen.

 

 

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.