Hay Play

De Hay Play slowfeeders zijn geschikt voor het voeren van hooi aan je paard. De slowfeeders zijn gemaakt van supersterk en voedselveilig materiaal wat zorgt voor een lange levensduur. 

Ontdek de voordelen:

Je paard eet rustiger en moet meer zijn best doen om het hooi uit de zak te krijgen
Je paard doet langer over zijn ruwvoer inname dit verkleint de kans op koliek en maagzweren
Gemaakt van superstek en voedselveilig materiaal. De slowfeeders gaan gemiddeld 4 keer langer mee dan vergelijkbare slowfeeders.
Geen verspilling meer van hooi. Bij het voeren van ruwvoer op de grond gaat zo'n 10 tot 15% verloren 
Gemakkelijk te vullen en kan aan de bovenkant makkelijk gesloten worden.

De HayPlay Slowfeeder

Koliekproblemen komen in de natuur zelden voor. Dat komt omdat paarden vele kilometers lopen en verspreid over de dag eten. Oftewel ze krijgen beweging en gedoseerde voeding. Precies wat de Hay Playbag biedt!

Bij de Hay Playbag moet je paard zijn best doen om zijn voer door de gaten naar buiten te krijgen, iets dat hem tijd en beweging kost. Hierdoor eet je paard rustiger en beweegt hij meer terwijl hij lekker aan het spelen is met de Hay Playbag

Levensduur Hay Play Bags

Zo sterk, dat hij zichzelf terug betaalt. De Hay Playbag is gemaakt van supersterk en voedselveilig materiaal wat zorgt voor optimale duurzaamheid! Hierdoor gaat de Hay Playbag gemiddeld 4 maal zo lang mee dan vergelijkbare slowfeeders.

Minder verspilling

Als je het voer op de grond gooit, eet je paard niet alleen te snel, maar gaat er ook veel verloren, gemiddeld 10 – 15%. Zeker voor grotere stallen is dit op jaarbasis ontzettend veel voer en dus kosten. Doordat je paard direct uit de Hay Playbag eet is er geen verspilling! Ofwel een grote besparing! De Hay Playbag is gemakkelijk te vullen dus geen gehannes zoals met hooinetten.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.