Harry's Horse

Wij hebben verschillende producten van Harry's Horse in het assortiment. Harry's Horse is al langer actief op de markt en levert sinds 1974 verschillende producten. Een van onze bestsellers zijn de Harry's Horse compositi peesbeschermers. Dit zijn luchtdoorlatende peesbeschermers die zowel voor in de paddock en wei, als voor het rijden geschikt zijn.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Harry's Horse producten of wil jij advies op maat? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste product.

 

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Verbandschaar

  Harry's Horse

  Verbandschaar
  Waardering:
  100%
  € 7,95
  > 10 op voorraad – wordt vandaag nog verzonden
per pagina

Harry’s horse is al actief sinds 1974 en levert verschillende producten om maximaal te kunnen genieten van wat de paardensport te bieden heeft. Harry’s horse vertaalt de laatste trends naar vooruitstrevende concepten om uiteindelijk tot een zeer bruikbaar eindproduct te komen. Het streven van Harry’s Horse is om de klant ten alle tijden de meest recente ontwikkelingen op gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie te bieden.

De producten op de markt zijn steeds meer aan het veranderen en de eisen worden steeds strenger. De verwachtingen van de klant worden steeds hoger, de markt is in beweging en Harrys’s Horse wil hier ook op inspelen.

Dochorse heeft verschillende producten van Harry’s horse in het assortiment opgenomen. Een van de bestverkochte producten is de Harry’s Horse Compositi peesbeschermer; een luchtdoorlatende en ademende peesbeschermer.

Harry’s Horse Compositi peesbeschermers

De Harry’s Horse compositi peesbeschermers staan bekend om het extreem ademende materiaal. Deze peesbeschermers bieden het paard een optimale bewegingsvrijheid en het vermindert de kans op wrijvingswonden. De benen van het paard worden aanzienlijk minder warm onder deze peesbeschermers doordat er open zones zijn opgenomen in het design van deze peesbeschermers.

De Harry’s Horse peesbeschermers zijn daarnaast ook nog eens anatomisch gevormd waardoor deze perfect aansluiten bij de pezen. Deze peesbeschermers worden zowel gebruikt op de weide en in de paddock als tijdens inspanningen.

Naast de Harry’s horse peesbeschermers hebben wij nog veel meer producten in het assortiment van Harry’s horse zoals het Harry’s horse hooinet, de springschoenen en kleinere accessoires zoals scharen en borstels.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Harry’s horse producten of wil je advies over welke Harry’s Horse producten geschikt zijn voor jouw paard? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag verder bij het vinden van het juiste product!

 

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2022 DocHorse. All Rights Reserved.