Equitop

Bij Dochorse hebben wij verschillende producten van Equitop in het assortiment. Een van de bekendste supplementen van Equitop is de Equitop Myoplast. Dit supplement draagt bij aan de spieropbouw van het paard.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Equitop producten of wil jij advies op maat? Neem contact op met een van onze specialisten. Saskia weet alles van onze supplementen!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Myoplast

  Equitop

  Equitop myoplast
  Waardering:
  93%
  Speciale prijs € 77,45 Normale prijs € 99,95
  > 10 op voorraad – wordt vandaag nog verzonden
per pagina

Boehringer Ingelheim is een welbekende leverancier met een breed assortiment aan supplementen voor je paard. Ze vervaardigen hun producten met hun deskundigheid in biologische en farmaceutische kennis.

Boehringer brengt onder het bekende merk Equitop een aantal supplementen op de markt welke ook door vele dierenartsen aanbevolen worden. Een echte bestseller is natuurlijk wel de Equitop Myoplast, een voedingssupplement voor meer spieropbouw bij paarden.

Equitop Myoplast, bestseller bij Dochorse

Het Equitop Myoplast supplement wordt gebruikt ter ondersteuning van de spierstofwisseling van het paard. Dit supplement ondersteund niet alleen in de training, maar ook tijdens de groei van het paard en als het paard rust moet houden vanwege een blessure.

Equitop Myoplast bestaat uit plantaardige eiwitten, deze komen uit speciaal gekweekte zoetwateralgen. Deze eiwitten zorgen ervoor dat de spieren voorzien worden van 18 aminozuren in een unieke combinatie en daarbij een hoge concentratie. De spieropbouw en de spierfunctie van het paard worden ondersteund waardoor de conditie en het prestatievermogen van het paard ook toenemen.

Equitop forte

Ook de Equitop forte is een veel verkocht voedingssupplement bij Dochorse. De equitop forte is een aanvullend diervoerder met geconcentreerde vitamines, mineralen en sporenelementen preparaat.

Dit supplement is vooral geschikt voor dekhengsten ter bevordering van de algemene conditie, fokmerries en rijpaarden en dravers wanneer zij zich in een periode bevinden waarin zij verhoogde prestaties moeten leveren. De Equitop forte kan ook gebruikt worden ter ondersteuning van het paard in stressomstandigheden en wanneer zij verharen.

Equitop sputolysin

Voor hoestende paarden heeft Dochorse de Equitop sputolysin in het assortiment. Dit is een slijmoplosser voor de luchtwegen van het paard. Dit product is geschikt bij irritatie van de voorste luchtwegen of bij acute bronchitis. Dit product test wel positief op doping.

Advies van een specialist

Wil je meer weten over een van onze Equitop supplementen of wil je weten welk supplement geschikt is voor jouw paard? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.

 

© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.