TRM

Bij Dochorse hebben wij een ruim assortiment aan TRM producten. TRM staat al jarenlang bekend om de kwalitatief hoogwaardige supplementen en verzorgingsproducten voor paarden. Een van de meest recente innovaties van TRM en verkrijgbaar bij DocHorse is de TRM Kurasyn.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze TRM producten of wil jij weten welk product geschikt is voor jouw paard? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste product!

Producten 1-20 van 63

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

TRM staat al jarenlang bekend om de kwalitatief hoogwaardige supplementen en verzorgingsproducten voor paarden. TRM is 1 van de weinige merken welke de productie van de supplementen volledig in eigen beheer heeft. TRM ontwikkelt de unieke formules van de supplementen zelf en de productie van de supplementen is ook volledig in eigen beheer. Zo is er controle op alle grondstoffen welke binnenkomen, het productieproces en het eind product. Wij hebben in mei 2017 zelf de fabriek van TRM mogen bezoeken en waren erg onder de indruk.

De missie van TRM is om paarden maximaal te kunnen laten presteren door ze te voorzien in hun individuele behoefte aan voedingsstoffen. TRM heeft als eerste supplementen ontwikkelt welke zich richten op een specifiek probleem zoals gewrichtsproblemenademhalingsproblemenmaagzwerenhoefproblemen en meer. Om dit te kunnen waarmaken investeert TRM constant in productontwikkeling en wetenschappelijk onderzoek en werkt TRM nauw samen met dierenartsen, voedingsdeskundigen, farmaceuten en trainers. 

De supplementen van TRM

De supplementen van TRM worden geproduceerd in de eigen fabriek van TRM welke maar liefst 70.000 M2 groot is. De fabriek van TRM heeft als eerste producent in Europa een EU Manufacturer’s License ontvangen en als aanvulling daarop produceert TRM onder het HACCP food safety system. De grondstoffen welke TRM gebruikt voor het produceren van supplementen worden dubbel gecontroleerd bij binnenkomst en de leveranciers hiervan zijn uiterst streng geselecteerd. Dit zorgt ervoor dat alle supplementen van TRM van topkwaliteit zijn. 

TRM Kurasyn

Een van de meest recente innovaties van TRM en verkrijgbaar bij DocHorse is de TRM Kurasyn. Dit product is jarenlang getest voordat het op de markt verscheen en de resultaten zijn verbluffend. De paarden maken meer paslengte, voelen zich fitter en bewegen makkelijker. De Kurasyn bevat curcumine dit is het actieve bestanddeel in kurkuma, echter bevat kurkuma zelf slechts 1.6 tot 3.3% curcumine. Het actieve bestanddeel in de Kurasyn bevat maar liefst 14% curcumine en is zeer goed opneembaar voor paarden. Uit onderzoek naar de opneembaarheid van dit product is gebleken dat de curcumine in de Kurasyn 85x beter wordt opgenomen dan standaard kurkuma (Purpura et al.). Daarnaast bevat de Kurasyn ook Hyaluronzuur ter ondersteuning van de beweging. Het product zit bomvol anti-oxidanten en heeft een verlichtende werking.

Advies van een specialist

Wil je weten welk TRM supplement het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met onze specialist Saskia. Saskia weet alle in’s en out’s van de TRM producten zodat ze je van een passend advies kan voorzien.

 

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.