Kingsland

Bij Dochorse hebben wij verschillende producten van Kingsland in het assortiment. Kingsland komt oorspronkelijk uit Noorwegen en is sinds 1999 actief in de paardensport. Zo heeft Dochorse de Kingsland groom tas in het assortiment. Deze tas is ideaal om verzorgingsproducten in op te bergen!

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Kingsland producten? Neem contact op met een van onze specialisten! Zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste product.

 

 

 

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kingsland komt oorspronkelijk uit Noorwegen en is sinds 1999 actief in de paardensport. Kingsland is inmiddels een van de grootste producenten op gebied van zowel kleding als paarden producten.

Wij hebben bij Dochorse verschillende Kingsland producten in het assortiment, waar wij in het bijzonder fan zijn van de verschillende tassen, zoals bijvoorbeeld de Kingsland grooming tas. Hieronder lichten we een aantal van onze fijne Kingsland producten toe.

Kingsland groom tas

De kingsland groom tas is ideaal voor diegene die op zoek is naar een tas om alle verzorgingsproducten in op te bergen. De tas is voorzien van een ritssluiting en heeft meerdere vakken voor het opbergen van verschillende spullen. Deze tas wordt vooral gebruikt bij ruiters die op wedstrijd gaan, maar is ook heel handig voor het opbergen van jouw spullen op stal.

Kingsland captas en laarzentas

Ook jouw cap en laarzen moeten netjes opgeborgen worden. Kingsland heeft onder andere een tas ontwikkeld speciaal om de cap te beschermen. De captas is daarbij ook nog eens waterafstotend en heeft een mesh voering zodat de cap ook nog kan ‘luchten’ na gebruik. Deze tas beschermt jouw cap optimaal.

De kingsland laarzentas wordt veel gebruikt en is net zoals de cap tas waterafstotend. De laarzentas is ideaal om jouw rijlaarzen te beschermen, en zorgt er daarnaast ook nog voor dat jouw laarzen netjes opgeborgen zijn. 

Kingsland springschoenen

Naast de fijne opbergtassen hebben wij van Kingsland ook de springschoenen in het assortiment. De Kingsland springschoenen zijn voorzien van een rand van imitiatiebont en bestaan uit zacht neopreen. Het zachte neopreen en de bontrand zorgen ervoor dat jouw paard optimaal comfort ervaart bij het dragen van deze springschoenen. Deze springschoenen kunnen daarnaast ook in de wasmachine.

Advies van een specialist

Wil je meer weten over een van onze Kingsland producten of wil je weten welke producten geschikt zijn voor jou of jouw paard? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag bij het vinden van de juiste producten of geven jou advies op maat!

 

© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.