Stapp

Bij Dochorse hebben wij verschillende sokken van Stapp Horse in het assortiment. Zo hebben de Stapp Horse Deocell sokken een gebreide band die de spieren ondersteund en daarnaast zorgt dat de voeten niet gaan schuiven.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Stapp Horse producten of wil jij weten welk product geschikt is voor jou? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het parade paardje onder de ruitersokken. Wie kent ze niet? Technisch een perfecte samenstelling met daarbij een ultieme pasvorm. Stapp Horse is daarbij modieus en levert een brede collectie aan kleurrijke dessins. DocHorse heeft een ruim assortiment Stapp Horse sokken op voorraad in diverse kleuren en diverse modellen.

Stapp horse Deocell sokken

Stapp horse heeft verschillende sokken in het assortiment. Zo hebben de Stapp Horse Deocell sokken een gebreide band die de spieren ondersteund en daarnaast zorgt dat de voeten niet gaan schuiven. Deze sokken bestaan uit een zacht micorovezel materiaal en bevatten daarnaast natuurlijk elastiek, waardoor de ruiter meer comfort en stabiliteit ervaart.

De sokken bestaan uit badstof rondom de tenen, hiel en bal van de voet. Op deze manier zorgen de sokken voor schokdemping. De Deocell-vezel bevat Nanotechnologie die zorgt voor een snelle en efficiënte opname en daarnaast afvoer van ongewenste geuren en bacteriën.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Stapp horse sokken of wil jij advies over een van onze producten? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste product!

 

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.