Shires

Bij Dochorse hebben wij een ruim assortiment aan producten van Shires. Shires is een familiebedrijf sinds 1968 en is vooral gespecialiseerd in kleding en uitrusting die geschikt is voor de veeleisende paardensport van alle niveaus. Het bedrijf is van jongs af aan uitgegroeid tot een van de meest populaire merken in de paardensport.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Shires producten of wil jij advies op maat? Neem contact op met een van onze specialisten!

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Dochorse heeft verschillende producten van Shires in het assortiment. Shires is een familiebedrijf sinds 1968 en is vooral gespecialiseerd in kleding en uitrusting die geschikt is voor de veeleisende paardensport van alle niveaus. Het bedrijf is van jongs af aan uitgegroeid tot een van de meest populaire merken in de paardensport.

Shires heeft meer dan 50 jaar ervaring in de Equestrian werreld en is een van de meest toonaangevende namen in de paardensport uitrusting voor zowel ruiter als paard.

Therapeutische boots

Zo hebben wij bij Dochorse in het assortiment van Shires de therapeutische boots. Dit zijn therapeutische beenbeschermers die zowel warm als koud te gebruiken zijn. Met dit product kun je de benen van het paard koelen, maar ook verwarmen. Deze neopreen beschermers zijn te sluiten door middel van de klittenbandsluitingen. Deze boots zijn ideaal bij het herstel na bijvoorbeeld een zware training of een blessure. De therapeutische boots dragen bij aan het verminderen van zwellingen en zorgen voor een betere zuurstoftoevoer.

Shires singel training fleece

Naast deze therapeutische boots heeft Shires ook een hele fijne fleece singel. Deze singel is voorzien van syntetisch wol aan de binnenkant. Dit zorgt ervoor dat er een betere luchtcirculatie is en daarnaast wondjes voorkomen worden. De Shires singel kan tevens gewoon in de wasmachine en is ook nog eens snel droog. Wij verkopen deze singel in het bruin en in het zwart.

Shires halster leer

Het leren halster van Shires heeft is zacht onderlegd op het kopstuk en de neusriem. Dit halster is dan ook zeer geschikt voor tijdens het reizen, doordat deze comfortabel om het paardenhoofd zit. Het halster is aan beide zijden van het hoofd verstelbaar.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Shires producten of wil jij weten welk product geschikt is voor jouw paard? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste product!

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.