Synovium

Bij Dochorse hebben wij een ruim assortiment aan Synovium producten. Synovium produceert voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor paarden. Synovium is een merk van Nederlandse bodem en al jarenlang geliefd en veel gebruikt onder de professionele ruiters, stallen en dierenartsen.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Synovium producten of wil jij advies op maat? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste product!

Producten 1-20 van 26

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Synovium produceert voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor paarden. Synovium is een merk van Nederlandse bodem en al jarenlang geliefd en veel gebruikt onder de professionele ruiters, stallen en dierenartsen. Het brein achter Synovium is een olympisch gecertificeerde dierenarts welke dagelijks sportpaarden begeleid op het hoogste niveau. De producten in het assortiment van Synovium worden dan ook eerst een lange tijd getest en waar nodig verbetert tot ze op de markt verschijnen. 

De goede ervaring met deze producten, daar kan geen marketing campagne tegenop. Bij Synovium staat kwaliteit voorop, de producten zijn wetenschappelijk onderbouwd en doen wat ze beloven. 

Synovium bestseller

Een echte bestseller van Synovium is de Synovium Motion JMT. Dit is 1 van de eerste producten in het assortiment van Synovium. De Synovium JMT is een supplement ter ondersteuning van de gewrichten. Het bevat precies de juiste hoeveelheden glucosamine, chondroitine en MSM zodat je paard niks tekort komt. 
Enkele andere bestsellers in het assortiment van Synovium zijn de Red & GoldMSM Optimal C en Gastrosafe.

MSM Optimal C

Het MSM Optimal C supplement van Synovium is een voedingssupplement ter ondersteuning van de spieren, pezen en banden van het paard. Dit supplement bevat onder andere MSM en Vitamine C. Vitamine C ondersteund de MSM. Dit product is vooral geschikt voor paarden die zwaar in het werk staan, maar kan ook gebruikt worden wanneer je op meerdaags concours gaat of als ondersteuning tijdens het herstel van de pezen en spieren van het paard.

Advies van een specialist

Wil je weten welke Synovium supplement het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met onze specialist Saskia. Saskia kan je van een passend advies voorzien voor jouw paard zodat je zeker weet dat je het juiste supplement geeft.

 

© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.