Ice Vibe

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het merk Ice Vibe is een onderdeel van Horseware en ontwikkelt koelingsproducten voor paarden. Het unieke aan de Ice Vibe technologie is dat de producten zowel kunnen koelen (of verwarmen) en trillen tegelijk. Door de trilling van de producten wordt de doorbloeding opgang gehouden, dit zorgt voor een verbeterde toevoer van zuurstof en een snellere afvoer van afvalstoffen. Hierdoor verklein je de kans op blessures en versnel je het herstel van bestaande blessures.

Het eerste product van Ice Vibe waren de cooling boots voor de benen van je paard. Deze Ice Vibe boots zijn geschikt voor zowel de voor- als achterbenen en kunnen preventief gebruikt worden om blessures te voorkomen. Zo kan je de cooling boots gebruiken na een intensieve training om het herstel van de benen te bevorderen. Ook kan je de Ice Vibe boots gebruiken bij een bestaande blessure zoals een peesblessure, gallen of bij artrose en artritis.

Al snel volgde er nog enkele ander koelingsproducten om bepaalde delen van het been te kunnen koelen zoals de Ice Vibe Hock Boots voor het koelen van het spronggewricht en de Ice Vibe Knee Boots voor het koelen van de knieën.

De Ice Vibe producten kunnen op verschillende manieren toegepast worden. Ze kunnen koelen of verwarmen door de boots te gebruiken i.c.m. een Ice Vibe Cold Pack. Indien je de benen van je paard wilt koelen moeten de packs minimaal 2 uur in de vriezer liggen, als je de benen wilt verwarmen kan je de packs opwarmen in de magnetron. Het is ook mogelijk om alleen de trilfunctie van de boots te gebruiken, dit kan bijvoorbeeld voorafgaand aan de training, je gebruikt de Ice Vibe Boots dan zonder Cold Pack.

De Ice Vibe boots hebben 3 verschillende standen. Stand 1 wordt aanbevolen om voorafgaand aan de training te gebruiken zonder een Cold Pack. Stand 2 en 3 kan na de training gebruikt worden of voor het herstel van blessures i.c.m. de Ice Vibe Cold Pack. Een behandeling met de Ice Vibe Boots duurt 20 minuten, daarna gaan de cooling boots automatisch uit.

Naast de Ice Vibe Boots hebben wij ook accessoires in ons assortiment welke bij de Ice Vibe producten passen zoals een Ice Vibe koeltas, losse coldpacks en losse trilpanelen. Wij hebben ook altijd een goede Ice Vibe Boots aanbieding op de site.

Wij hebben zelf hele goede ervaringen met de Ice Vibe producten en bieden je daarom de kans om de Ice Vibe boots eerst 7 dagen te kunnen testen via ons Test Center. Zo weet je zeker of deze boots iets voor jouw paard zijn.

Heb je vragen over het gebruik van de Ice Vibe boots? Op deze pagina lees je de meest gestelde vragen over de Ice Vibe boots.

Mocht je willen weten welke Ice Vibe Boots het meest geschikt zijn voor jouw paard. Neem dan contact op met onze specialist op dit gebied, Saskia. Saskia weet alle in’s en out’s van onze verkoelende producten voor paarden zodat ze je van een passend advies kan voorzien.

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2022 DocHorse. All Rights Reserved.