Back on Track

Producten 1-20 van 24

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Back on track bandageonderlegger

    Back on Track

    Back on track bandageonderlegger
    Aanbiedingsprijs € 18,25 € 36,50

Producten 1-20 van 24

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Back on Track producten hebben een therapeutische werking en zorgen ervoor dat je paard soepel en makkelijk beweegt.

De producten van Back on Track zijn gemaakt van een innovatieve stof genaamd Welltex. Deze stof bevat mineralen welke de infrarode warmte van het lichaam weerkaatst. Deze warmte voel je zelf niet, daarom is beter om te spreken van infrarode energie. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de infrarode energie (welke gereflecteerd wordt) door de lichaamscellen wordt geabsorbeerd. De cellen sturen een signaal naar de hersenen welke aangeeft dat de tempratuur in de cellen omhoog gaat, dit zorgt ervoor dat de aderen verwijden. Doordat de aderen verwijden ontstaat er een betere en intensievere doorbloeding. Dit resulteert in een snellere aanvoer van “reparatiemateriaal” en een betere afvoer van afvalstoffen.

De Back on Track producten zijn ontstekingsremmend, pijnstillend en zorgen voor een sneller herstel van blessures. De producten zijn ook preventief te gebruiken om de kans op toekomstige blessures te verkleinen.

Wij hebben verschillende producten in ons assortiment van Back on Track waaronder dekens welke zorgen voor een soepele rug en hals, deze dekens kunnen (na een opbouwperiode) 24 uur per dag gedragen worden. Back on Track heeft ook handige stalbeschermers welke zorgen voor een sneller herstel van peesblessures. De stalbeschermers zijn ook inzetbaar bij pijnlijke gewrichten, artrose en stalbenen.

Naast producten voor je paard hebben wij ook Back on Track producten voor je hond in ons assortiment. Zo zijn er speciale hondenjassen welke zorgen voor een betere doorbloeding.


Meer informatie over de Back on Track producten lees je hier.

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.