Sectolin

Bij Dochorse hebben wij een breed assortiment aan producten van Sectolin. Sectolin is een bekende naam op het gebied van voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor paarden. Naast deze voedingssupplementen en verzorgingsproducten heeft Sectolin ook een ruim assortiment aan scheermachines.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Sectolin producten of wil jij advies op maat? Neem contact op met een van onze specialisten!

Producten 1-20 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Sectolin Electrolytes Pasta
    Speciale prijs € 7,43 Normale prijs € 8,25
    1 op voorraad - wordt vandaag verzonden

Producten 1-20 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sectolin is een bekende naam op het gebied van voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor paarden. Als sinds 1936 verkoopt Sectolin farmaceutische producten maar pas sinds de jaren 80 ligt de focus volledig op het paard. Sectolin heeft verschillende voedingssupplementen. Zo heeft Sectolin onder andere supplementen zoals Magnesium, Fenegriek, Rozenbottel en Monnikspeper.

Sectolin tondeuses en scheermachines

Naast supplementen en verzorgingsproducten staat Sectolin ook bekend om de Sectolin tondeuses en scheermachines. Sectolin biedt met het SE 210 clipper model een kwalitatief goede tondeuse voor een betaalbare prijs. De Sectolin tondeuse is perfect voor het opscheren van de benen. De Sectolin SE 600 is een scheermachine voor het scheren van je hele paard. Deze machine is voorzien van scheermessen van 3 mm. Deze scheermachine wordt onder andere geleverd met koolborstels, extra veerbladen en een onderhoudskit.

Sectolin bestseller

Een echte bestseller in het assortiment van DocHorse is de Sectolin Tedax. De Sectolin Tedax is de eerste geregistreerde vliegenspray binnen Nederland. Om een REGNL registratie te kunnen ontvangen moet de vliegenspray uitvoerig getest zijn. De werking van de Sectolin Tedax is wetenschappelijk bewezen. De vliegenspray weert tot wel  8 uur lang vliegen en dazen.

Sectolin vazuintjes

Ook zijn de Sectolin vazuintjes niet meer weg te denken uit ons assortiment. Deze populaire paardensnoepjes met vanille smaak zijn de favoriete snoepjes van menig paard. De vazuintjes zijn bedoeld als aanvullend diervoeder en kunnen rechtstreeks vertrekt worden aan jouw paard.

Sectolin suikervrije Vazuintjes

 Sinds kort is er ook een suikervrije variant van de Vazuintjes namelijk de Sectolin Vazuintjes Appel. Dit zijn gezonde maar paardensnoepjes met weinig calorieën. Wel bevatten de Sectolin Vazuintjes mineralen, kruiden en een appelsmaak.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Sectolin producten of wil jij advies op maat? Neem contact op met een van onze specialisten! Zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste product!

 

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2022 DocHorse. All Rights Reserved.