Sectolin

Bij Dochorse hebben wij een breed assortiment aan producten van Sectolin. Sectolin is een bekende naam op het gebied van voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor paarden. Naast deze voedingssupplementen en verzorgingsproducten heeft Sectolin ook een ruim assortiment aan scheermachines.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Sectolin producten of wil jij advies op maat over een van de producten van Sectolin? Neem contact op met een van onze specialisten!

Producten 1-20 van 61

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Sectolin is een bekende naam op het gebied van voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor paarden. Als sinds 1936 verkoopt Sectolin farmaceutische producten maar pas sinds de jaren 80 ligt de focus volledig op het paard. Sectolin heeft verschillende voedingssupplementen. Zo heeft Sectolin onder andere supplementen zoals Magnesium, Fenegriek, Rozenbottel en Monnikspeper.

Sectolin tondeuses

Naast supplementen en verzorgingsproducten staat Sectolin ook bekend om de Sectolin tondeuses en scheermachines. Sectolin biedt met het SE 210 clipper model een kwalitatief goede tondeuse voor een betaalbare prijs. De Sectolin tondeuse is perfect voor het opscheren van de benen. Mocht de scheerkop van je Sectolin Tondeuse aan vervanging toe zijn, kun je ervoor kiezen om een nieuwe scheerkop voor de SE 210 te bestellen. Deze scheerkop is enkel geschikt voor het gebruik op de Sectolin SE 210 tondeuse. 

Sectolin Tedax

Een echte bestseller in het assortiment van DocHorse is de Sectolin Tedax. De Sectolin Tedax is de eerste geregistreerde vliegenspray binnen Nederland. Om een REGNL registratie te kunnen ontvangen moet de vliegenspray uitvoerig getest zijn. De werking van de Sectolin Tedax is wetenschappelijk bewezen. De Sectolin vliegenspray weert tot wel  8 uur lang vliegen en dazen.

Sectolin vazuintjes

Ook zijn de Sectolin vazuintjes niet meer weg te denken uit ons assortiment. Deze populaire paardensnoepjes met vanille smaak zijn de favoriete snoepjes van menig paard. De Sectolin vazuintjes zijn bedoeld als aanvullend diervoeder en kunnen rechtstreeks vertrekt worden aan jouw paard.

Sectolin suikervrije Vazuintjes

 Sinds kort is er ook een suikervrije variant van de Vazuintjes namelijk de Sectolin Vazuintjes Appel. Dit zijn gezonde maar paardensnoepjes met weinig calorieën. Wel bevatten de Sectolin Vazuintjes mineralen, kruiden en een appelsmaak.

Sectolin Vitamine E + Selenium

De Sectolin Vitamine E + Selenium is een supplement geschikt voor paarden die in training staan en wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. De Vitamine E + Selenium heeft een positieve invloed op het behoud van een gezonde spierfunctie en de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. Sectolin Vitamine E + Selenium is daarnaast ook goed voor de vruchtbaarheid en het ondersteunt het immuunsysteem. 

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Sectolin producten of wil jij advies op maat? Neem contact op met een van onze specialisten! Zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste product!

© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.