Probiotic Plus

Dit nieuwe merk is uiterst geschikt voor paarden met een gevoelige huid. De producten van Probiotic Plus zijn verrijkt met probiotica wat de microflora van de huid beschermt op een natuurlijke manier.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Probiotic Plus producten of wil jij advies op maat? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste product.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Dit nieuwe merk is uiterst geschikt voor paarden met een gevoelige huid. De producten van Probiotic Plus zijn verrijkt met probiotica wat de microflora van de huid beschermt op een natuurlijke manier. Waar andere hygiënische producten ook de goede bacteriën doden, waardoor slechte bacteriën meer kans hebben om terug te komen. De Probiotic Plus producten bevatten enkel goede bacteriën waardoor de slechte bacteriën steeds minder kans krijgen om terug te keren en de huid sneller geneest.

Wij hebben verschillende producten van Probiotic plus in het assortiment. Hieronder lichten we een aantal van onze fijne Probiotic plus producten toe.

Probiotic plus shampoo

 De shampoo van Probiotic is een zachte en natuurlijke shampoo. Deze shampoo is verrijkt met probiotica waardoor de natuurlijke microflora van de huid beschermt wordt tegen actief vuil, geur en allergenen. Hierdoor wordt het risico op echte huidproblemen veel kleiner.

Deze shampoo is vooral geschikt voor paarden met een kapotte of herstellende huid, maar kan ook gebruikt worden voor paarden met een gevoelige huid. Deze shampoo bevat alleen maar goede bacteriën waardoor de slechte bacteriën moeilijker terug kunnen keren.

Probiotic plus horse care spray

De Probiotic plus horse care spray bevat alleen 100% natuurlijke ingredienten. Deze spray bevat wederom pre-en probiotica en vermindert daardoor het risico op allergenen en infecties. De Probiotic horse care spray zorgt voor een beschermlaag van de goede bacteriën op de huid. Deze spray is vooral aan te raden bij ruwe en schrale plekken op bijvoorbeeld de benen van het paard of andere kleine plekken.

Probiotic plus clean laundry

Deze plus clean laundry is een wasmiddel voor alle soorten wasgoed. Het wasmiddel reinigt en ontgeurt allerlei soorten wasgoed en is daarnaast ook nog eens milieuvriendelijk. De Probiotic plus clean laundry bevat probiotica waardoor de microflora van de huid beschermd wordt en actief vuil en allergenen verwijderd worden. Deze was kan je gebruiken voor het wassen van je zadeldekjes, je dekens maar ook de beenbeschermers van het paard.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Probiotic producten of wil je advies op maat? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste product.

 

 

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.