Dy'on

Bezig met laden...

Producten 1-20 van 41

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Dy'on Hoofdstel La Cense
  € 154,00
 2. Dy'on bandagetas
  € 75,00
 3. Dy'on stalpoort
  € 44,00
 4. Dy'on staldoek

  Dy'on

  Dy'on staldoek
  Waardering:
  100%
  € 90,00
 5. Dy'on staldeken
  € 195,00
 6. Dy'on Summer Sheet

  Dy'on

  Dy'on zomerdeken
  Waardering:
  100%
  € 150,00
 7. Dy'on surcingle
  € 12,00
 8. Dy'on sokken (2 paar)

  Dy'on

  Dy'on sokken (2 paar)
  Waardering:
  100%
  € 28,00
 9. Dy'on stang & trens hoofdstel
  € 345,00
 10. DY'ON BLINKERS

  Dy'on

  Dy'on blinkers
  Waardering:
  100%
  € 17,00
 11. Dy'on Spur Straps

  Dy'on

  Dy'on spoorriemen
  Waardering:
  100%
  € 18,50

Producten 1-20 van 41

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dy’on is een Belgisch merk gespecialiseerd in het produceren van tuigage zoals hoofdstellen, teugels, neusriemen en frontriemen. Daarnaast biedt Dy’on ook een ruime keuze aan paardendekens en stalbenodigdheden aan.

Dy’on is al jarenlang een zeer geliefd merk onder springruiters en sinds kort kunnen ook dressuurruiters hun hart ophalen. Dy’on heeft haar assortiment opgedeeld in verschillende collecties. Veruit de populairste collecties zijn de New English collectie, de Dressage collectie, de Difference collectie en de Working collectie.

De hoofdstellen uit de New English en Dressage collectie zijn gemaakt van plantaardig gelooid leer wat de kans op huidirritaties verkleint. Het leer is van zeer hoge kwaliteit en erg soepel. De hoofdstellen uit deze 2 collecties zijn allen voorzien van een anatomisch gevormd kopstuk met een perfecte pasvorm. Het kopstuk en de neusriem hebben een padding van zacht neopreen en zijn onderlegd met schapenleer.

De New English collectie is gericht op springruiters en biedt naast bruine hoofdstellen ook matchende items zoals voortuigen, martingalen en speciale neusriemen (dubbele en touw neusriemen). De Dressage collectie is (zoals de naam al doet vermoeden) gericht op dressuurruiters, de hoofdstellen zijn er in rondgenaaid en met of zonder lak neusriem, ook in stang en trens uitvoering!

Een heel speciaal Dy’on hoofdstel is het Difference hoofdstel. Dit hoofdstel heeft een teruggesneden kopstuk zodat de oren van je paard volledig vrij kunnen bewegen en er geen druk achter de oren kan ontstaan. De bakstukken zijn verder naar achter geplaatst zodat deze niet over de gevoelige oogzenuwen lopen. Benieuwd of dit hoofdstel iets voor jouw paard is? Je kan het Dy’on Difference hoofdstel testen via ons Test Center.

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.