VITALstyle

Bij DocHorse hebben wij verschillende producten van VitalStyle in het assortiment. VitalStyle heeft verschillende voedingssupplementen in het assortiment. e.

De VitalStyle oerbalans is een van onze bestsellers. De VitalStyle Oerbalans bestaat uit kruiden, vitaminen en mineralen die goed zijn voor je paard. 

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze VitalStyle producten? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag verder bij het vinden van het juiste product. 

Producten 1-20 van 38

Van hoog naar laag sorteren
 1. VITALstyle HormoonBalans
  VITALstyle HormoonBalans
  Waardering:
  100%
  Speciale prijs € 31,20 Normale prijs € 38,99
  > 10 op voorraad – wordt vandaag nog verzonden
Pagina
per pagina

VitalStyle staat bekend om de producten welke bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten.

Wat valt er onder VitalStyle?

Onder het merk VitalStyle hebben wij een breed assortiment supplementen en verzoringsproducten voor je paard. Het assortiment bestaat uit dier- en dieetvoeders, diergeneesmiddelen, supplementen en verzorgingsproducten op natuurlijke basis.

Waarom voorVitalStyle kiezen?

Alle producten zijn ontwikkeld vanuit het oogpunt om aan de natuurlijke behoeftes van je paard te voorzien. De natuurlijke producten van Vitalstyle zijn er opgericht de weerstand van je paard in balans te houden en te herstellen. Zo zijn de producten van Vitalstyle ook toepasbaar in de biologische sector. Met VitalStyle staat je paard in zijn eigen kracht. Stuk voor stuk allemaal verantwoorde producten waarbij de natuur en de zelfgenezingskracht van je paard centraal staan. Immers, een paard met een goede weerstand wordt minder snel ziek of is sneller weer beter.

De belofte van VitalStyle

VitalStyle producten en oplossingen bieden jouw paard precies dat wat hij nodig heeft om zijn natuurlijke evenwicht te versterken. Je kunt er van op aan dat VitalStyle de juiste producten ontwikkelt en levert die het dierenwelzijn bevorderen zonder ongewenste bijwerkingen.

VitalStyle Oerbalans - onze bestseller

De VitalStyle oerbalans is een van onze bestsellers. De VitalStyle Oerbalans bestaat uit kruiden, vitaminen en mineralen die goed zijn voor je paard. Deze ingrediënten bevatten vezels en stoffen die de spijsverteringsprocessen, de afvoer van afvalstoffen en de alghele stofwisseling ondersteunen. 

De VitalStyle Oerbalans noemt men ook wel een balancer, waarbij deze een laag suiker- en zetmeelgehalte bevat. Je kunt de VitalStyle oerbalans geven wanneer je paard wel wat ondersteuning kan gebruiken bij de stofwisseling en de afvoer van afvalstoffen. 

Advies van een VitalStyle specialist

Wil je weten welk supplement of verzorgingsproduct van Vitalstyle het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met onze specialist Saskia. Saskia kent alle in's en out's van de Vitalstyle producten voor paarden en kan je daarom van een goed advies voorzien.

© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.