Betadine

Bij Dochorse hebben wij een ruim assortiment aan verzorgingsproducten, zo ook van Betadine. Betadine doodt bacteriën, schimmels en virussen. Betadine bevat povidonjodium, dit is zeker niet te vergelijken met gewoon jodium want het prikt niet maar desinfecteert wel waardoor het uitermate geschikt is voor het gebruik bij paarden.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Betadine producten of wil jij advies op maat? Neem contact op met een van onze specialisten!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Al meer dan 50 jaar staat Betadine bekend als het ontsmettingsmiddel dat de meest voorkomende wondjes ontsmet en verzorgt bij je paard. Betadine doodt bacteriën, schimmels en virussen. Betadine bevat povidonjodium, dit is zeker niet te vergelijken met gewoon jodium want het prikt niet maar desinfecteert wel waardoor het uitermate geschikt is voor het gebruik bij paarden.

Als paardeneigenaar is Betadine een musthave voor op stal, niet alleen handig om altijd bij de hand te hebben bij een klein ongelukje maar werkt ook heel goed om witte vacht weer spierwit te krijgen. Betadine is verkrijgbaar in een oplossing, scrub, shampoo en zalf. Voor het behandelen van wonden adviseren wij de Betadine oplossing en zalf. Voor het behandelen van de vacht adviseren wij je paard te wassen met de Betadine shampoo of scrub (dit mag dus niet in open wonden gebruikt worden)

Voordelen van Betadine:

  • Bevat povidonjodium
  • Prikt niet
  • Doodt snel bacteriën, schimmels en virussen
  • Verkleurt als het is uitgewerkt. Als de bruine kleur is verdwenen kan de Betadine opnieuw aangebracht worden.

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2022 DocHorse. All Rights Reserved.