Twydil

Bij Dochorse hebben wij een ruim assortiment aan Twydil producten. Twydil staat voor Zwitserse kwaliteitsproducten voor paarden. Twydil produceert voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor paarden en is voornamelijk bekend in de draf- en rensport.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Twydil producten of wil jij advies op maat? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste product.

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Twydil Racing

  Twydil

  Twydil racing
  Waardering:
  100%
  € 89,95
  Niet op voorraad – binnen 2 – 10 dagen verzonden
per pagina

Twydil staat voor Zwitserse kwaliteitsproducten voor paarden. Twydil produceert voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor paarden en is voornamelijk bekend in de draf- en rensport. Twydil staat onophoudelijk voor verbeterde formulering en een drievoudige antidoping controle welke aan elk (in de handel brengen) product voorafgaat. Daarnaast investeert Twydil aanzienlijk in toegepast onderzoek.

Twydil bestseller

Een veel verkocht product van Twydil is de Twydil Racing. Dit supplement is zeer geschikt voor de onder andere de opbouw van een fysoligische optimale conditie voor veulens vanaf de derde maand en na het spenen. Dit supplement bevat verschillende vitamines, aminozuren en sporenelementen.

De Twydil Racing wordt vooral gebruikt bij paarden die forse prestaties moeten leveren op onder andere de renbaan of tijdens grote concoursen.

Twydil competition

De Twydil competition is ontwikkeld om de tekortkomingen van de gewoonlijke voeding van het paard te compenseren. Dit supplement bevat verschillende vitamines, sporenelementen, aminozuren en magnesium. De Twydil competition is geschikt voor paarden die in de trainingsfase of wedstrijdfase zitten.

Twydil Twyblid

De Twydil Twyblid is ontwikkeld voor het behoud van een sterke vaatwand en een goede conditie van de bloedvaten. Dit alles wordt gerealiseerd door de speciale combinatie van micronutriënten die dit supplement bevatten. Dit supplement is geschikt voor paarden die in korte tijd grote prestaties moeten leveren waardoor er meer druk op de longvaten ontstaat.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Twydil producten of wil jij weten welk product geschikt is voor jouw paard? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag verder bij het vinden van het juiste product.

 

 

 

 

 

 

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.