LJ Leathers

Bij Dochorse hebben wij verschilende producten van LJ Leathers in het assortiment. LJ Leathers is een Belgisch merk opgericht door Linda de Laet. Linda heeft jarenlang ervaring als internationale groom en weet daarom precies waar kwalitatief goed leerwerk aan moet voldoen.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze LJ Leathers producten of wil jij weten welk product geschikt is voor jouw paard? Neem contact op met een van onze specialisten! Zij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.

 

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

LJ Leathers is een Belgisch merk opgericht door Linda de Laet. Linda heeft jarenlang ervaring als internationale groom en weet daarom precies waar kwalitatief goed leerwerk aan moet voldoen.

De producten van LJ Leathers zijn van uitstekende prijs - kwaliteit verhouding. Alle hoofdstellen in ons assortiment van LJ Leathers worden geleverd inclusief bijpassende teugels. Hieronder lichten wij onze favoriete hoofdstellen toe.

LJ Leathers Primus hoofdstel

Het LJ leathers Primus hoofdstel is onderlegd met een memory foam waardoor het extra comfortabel is voor het paard. Het anatomisch gevormde kopstuk zorgt ervoor dat het paard genoeg bewegingsvrijheid heeft. Het LJ Leathers Primus hoofdstel is speciaal ontworpen om de gevoelige zenuwbanen te ontzien van extra druk bij bijvoorbeeld de kaken.

LJ Leathers legend hoofdstel

Het LJ Leathers legend hoofdstel is anatomisch gevormd waardoor deze wederom meer bewegingsvrijheid geeft aan het paard. Het speciale kopstuk zorgt ervoor dat de druk verminderd wordt en deze ook geschikt is voor paarden met een gevoelige nek.

De gecombineerde neusriem is voorzien van een memory foam padding waardoor deze extra comfortabel is. De sperriem is afneembaar waardoor je dit hoofdstel ook alleen met de hoge neusriem kunt gebruiken.

LJ Leathers polidor hoofdstel

Dit hoofdstel heeft anders dan bovengenoemde hoofdstellen een lage neusriem. De lage neusriem zorgt voor meer drukverdeling. De neusriem van dit hoofdstel is daarnaast anatomisch gevormd waardoor er minder druk ontstaat op de neusvleugels van het paard. Op deze manier kan het paard vrij blijven ademen en verzorgt het geen ongemak. Dit hoofdstel is door de speciale neusriem geschikt voor paarden die wat onrustig in de aanleuning kunnen zijn.

Advies van een specialist

Wil je weten welk hoofdstel het meest geschikt is voor jouw paard of wil je meer informatie over een van onze LJ Leathers producten? Neem dan contact op met onze specialist Charlotte. Charlotte heeft alle hoofdstellen op verschillende paarden gepast waar ze alle in’s en out’s van de LJ Leathers hoofdstellen weet.

 

 

 

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.