Farnam

Wij hebben verschillende producten van Farnam in het assortiment. Een van de bekendste producten van Farnam is de Farnam Red Cell. Dit is een vloeibaar supplement en geeft het paard meer energie en conditie. 

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Farnam producten of wil jij advies op maat? Neem contact op met een van onze specialisten. Saskia weet alles van onze supplementen!

 

 

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Farnam Red Cell

  Farnam

  Farnam red cell
  Waardering:
  97%
  € 22,95 € 22,95
  > 10 op voorraad – wordt vandaag nog verzonden
per pagina

Het Amerikaanse merk Farnam is al sinds1974 marktleider op het gebied van verzorgingsproducten en voedingssupplementen voor jouw paard. De producten van Farnam zijn ontwikkeld door een team van paardenliefhebbers welke zelf dagelijks met paarden bezig zijn.

Farnam Red Cell

Het meest bekende product van Farnam is de Red Cell, dit vloeibare supplement geeft je paard meer energie en verbeterd zijn conditie. Dit product is vooral heel populair in de drafsport. Het supplement bevat vele vitaminen en mineralen en het ijzer wat erin zit zorgt ervoor dat het paard een hoger energielevel kan bereiken.

Het supplement bevat een kersensmaakstof waardoor het door veel paarden makkelijk ingenomen wordt. Wil je de Farnam Red cell aanschaffen? Wij hebben altijd een goede Red Cell aanbieding op de website.

Naast de vloeibare versie is er sinds kort ook een Red Cell pasta verkrijgbaar.

Farnam Sand Clear

Ook de Sand Clear is een bekend supplement uit het assortiment van Farnam. De Farnam Sand Clear is ontwikkeld voor paarden die zand eten. Dit supplement zorgt voor de afvoer van opgehoopt zand en bevat 100% natuurlijke psyllium.

Dit voedingssupplement voor je paard bevat psylliumvezels welke ervoor zorgen dat zand in de darmen wordt afgevoerd. Dit verkleint de kans op zandkoliek.

Wij adviseren 2 keer per jaar een kuur Farnam Sand Clear brokjes te geven. Wij hebben altijd een goede Sand Clear aanbieding op de site.

Farnam Rainmaker

Naast de Farnam supplementen heeft Farnam ook een vocht inbrengende olie op de markt gebracht voor het stimuleren van flexibele hoeven. Deze hoefolie zorgt voor de opname van vocht en houdt het vocht ook daadwerkelijk in de hoef vast. Dit is de must have voor droge paarden hoeven.

Advies van een specialist

Wil je weten welk Farnam supplement of verzorgingsproduct het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met Saskia. Saskia is onze specialist op het gebied van supplementen voor paarden en kan je van een passend advies voorzien.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.