Sprenger

Bij Dochorse hebben wij verschillende producten van Sprenger in het assortiment. De Sprenger producten zijn ontwikkeld met meer dan 140 jaar aan ervaring in de productie. Inmiddels beschikt Sprenger over een divers assortiment o.a. bestaande uit sporen, bitten, stijgbeugels, stalbenodigdheden en overige accessoires.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Sprenger producten of wil jij advies op maat? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste product!

Producten 1-20 van 63

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

De Sprenger producten zijn ontwikkeld met meer dan 140 jaar aan ervaring in de productie. In samenwerking met professionals en wetenschappers produceert Sprenger producten voor succes! In 1872 werd Sprenger opgericht door Hermann Sprenger in de periode die volgde vormde zich een team met kennis in ervaring op alle gebieden die nodig zijn om kwalitatief goede en innovatieve producten te kunnen ontwikkelen.

Inmiddels beschikt Sprenger over een divers assortiment o.a. bestaande uit sporen, bitten, stijgbeugels, stalbenodigdheden en overige accessoires. Sprenger is trots om een bijdrage te mogen leveren bij het veraangenamen en succesvoller maken van jouw favoriete sport.

Sprenger sporen

Wij hebben verschillende sporen in het assortiment. Zo zijn een van de veelverkochte sporen de Sprenger Sporen Ultra fit recht. Deze sporen hebben een apart gevormde bevestiging voor de riempjes van de sporen. Hierdoor blijven de sporen beter zitten tijdens het rijden en zakken ze niet af. De sporen hebben een directe inwerking doordat het oppervlak van het uiteinde van de sporen redelijk klein is.

Wij hebben daarnaast ook de Sprenger sporen comfort rollers in het assortiment. Deze sporen hebben een horizontaal wieltje waardoor de sporen uitermate geschikt zijn voor paarden met een gevoelige of dunne huid. Het wieltje van deze sporen is dikker dan de ‘normale’ sporen waardoor de sporen een veel vriendelijkere inwerking hebben.

Sprenger bitten

Ook hebben we bij Dochorse verschillende bitten van Sprenger in het assortiment. Om erachter te komen welke maat bit geschikt is voor jouw paard heeft Sprenger de Sprenger bit tool ontwikkeld. Dit is een tool die helpt bij het opmeten van de juiste bitmaat.

De veelverkochte bitten van Sprenger zijn de Novocontact bitten. Deze bitten bestaan uit het Sensogan materiaal. Een van de voordelen van Sensogan is onder andere het stimuleren van de speekselvorming. Sensogan zorgt daarnaast voor een gedoseerde oxidatie en het is gezonder doordat er minder koper in verwerkt zit.

Advies van een specialist

Wil je meer informatie over een van onze Sprenger producten of wil jij advies op maat? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste product!

 

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.