Cowboy Magic

Op zoek naar Cowboy Magic verzorgingsproducten voor je paard? Wij zijn het online verkooppunt met de grootste voorraad Cowboy Magic producten. Een van onze bestsellers is de Cowboy Magic Detangler. Dit verzorgingsproduct van Cowboy Magic neutraliseert statisch haar direct en laat de klitten en gedraaide plukken direct naar beneden zakken. 

Of je nou op zoek bent naar de Cowboy Magic Detangler of een Cowboy Magic Shampoo, wij hebben het voor je. Is Cowboy Magic toch niet helemaal wat je zoekt? Neem dan eens een kijkje bij al onze verzorgingsproducten voor je paard.

Advies van een Cowboy Magic Expert

Wil je weten welk product van Cowboy Magic het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met Charlotte. Charlotte heeft al onze Cowboy Magic producten ook voor haar eigen paarden gebruikt en kan je daarom alles vertellen over de verzorgingsproducten.

Ontvang bij besteding van €49,- aan Cowboy Magic producten een gratis Cowboy Magic voerschep! Vul jouw winkelmandje met Cowboy Magic producten en de voerschep wordt automatisch toegevoegd. Let op, er zijn er maar een aantal beschikbaar, dus op is echt op!

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het brein achter Cowboy Magic

Cowboy Magic ontwikkelt sinds 1994 verzorgingsproducten voor paarden. Het brein achter Cowboy Magic is het Amerikaanse echtpaar Jim en Charlotte Cummings. Zij miste bij de dagelijkse verzorging van hun eigen paarden fijne verzorgingsproducten zonder siliconen. Vanuit dit gemis is het echtpaar producten gaan ontwikkelen voor een perfecte verzorging van de staart, manen en vacht. De Cowboy Magic producten zorgen voor een schitterende glans maar hebben ook een diep verzorgende werking. Je kan de producten zelfs voor je eigen haar gebruiken!

Bestsellers van Cowboy Magic

Het eerste en bekendste product van Cowboy Magic is de Detangler & Shine. Dit product is de eerste anti-klit in gel vorm. Deze Cowboy Magic Detangler gel ontklit de staart en manen binnen no time en zorgt dagenlang voor een schitterende glans en makkelijk doorkambare staart.

Na het grote succes van de Detangler & Shine is het assortiment uitgebreid met o.a producten voor de witte vacht (de Green Spot Remover en Yellow out Shampoo), een zachte shampoo en conditioner (Rosewater Shampoo en Conditioner) en een glansspray (Super Body Shine).

Wat maakt Cowboy Magic zo bijzonder?

De verzorgingsproducten van Cowboy Magic zijn zeer geconcentreerd en bevatten zijdeproteïnen, aloë vera, honing, panthenol en kruidenextracten. De zijdeproteïnen reflecteren het licht en geven de vacht van je paard een prachtige glans.
De producten van Cowboy Magic worden niet getest op dieren, wel zo’n fijn idee vinden wij zelf. Alle producten voldoen aan zeer hoge kwaliteitseisen. De Cowboy Magic producten kan je niet alleen voor je paard gebruiken maar ook voor jezelf of voor je hond.

Welk Cowboy Magic product voor mijn paard?

Cowboy Magic heeft verschillende verzorgingsproducten in het assortiment. Als je twijfelt welk product het meest geschikt is voor jouw paard kan je altijd contact opnemen met Charlotte. Charlotte kan samen met jou een aantal vragen doornemen om zo tot het juiste product voor jouw paard uit te komen.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.