Bucas Recuptex

Op zoek naar een Bucas Recuptex deken voor je paard? Wij zijn het online verkooppunt met de grootste voorraad Recuptex producten in de aanbieding. Of je nou op zoek bent naar een Bucas Recuptex deken, hals of dekje, wij hebben het.

Advies van een Bucas Recuptex expert

Wil je weten welke Bucas Recuptex therapiedeken het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met Charlotte. Charlotte is onze specialist op het gebied van therapeutische producten voor paarden en voorziet je graag van een persoonlijk advies.

Bucas Recuptex Aanbieding

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Bucas recuptex therapie deken tester
    Speciale prijs € 197,10 Normale prijs € 219,00
    Niet op voorraad – binnen 2 – 10 dagen verzonden
per pagina

DocHorse is de specialist op het gebied van therapeutische producten voor paarden en is het online verkooppunt van Bucas Recuptex voor je paard.

Hoe werkt Bucas Recuptex?

De bekende Recuptex Therapy stof zorgt in een korte tijd voor een zeer intensieve doorbloeding. Hierdoor wordt de toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen verbeterd. Dit resulteert in lossere spieren, minder ontstekingen en sneller herstel van blessures. Bucas heeft verschillende producten waarin de Bucas Recuptex Therapy stof verwerkt is.

Bucas Recuptex producten

Het meest populaire product is de Recuptex Therapiedeken, deze deken heeft de Recuptex stof over de rug lopen. De therapiedeken is ook verkrijgbaar in een light variant met mesh (de Bucas Recuptex Light) aan de zijkant, deze paardendeken is perfect voor in de zomer. Sindskort is er ook Recuptex stapmolendeken, uitrijdeken en een regen- en winterdeken verkrijgbaar. Je kan de werking van jouw Recuptex deken versterken door een losse Recuptex hals aan de therapiedeken te bevestigen.

Je kan de Recuptex producten gebruiken voorafgaand of na een training maar je kan de producten ook 24 uur per dag oplaten. Als je de therapeutische producten 24 uur per dag wilt gebruiken adviseren wij wel om dit geleidelijk op te bouwen, begin eerst met een uur en bouw dit zou in 2 weken op naar 24 uur per dag.

Bucas Recuptex testen

Wij gebruiken de Recuptex producten ook voor onze eigen paarden, onze ervaring is dat wij direct verschil merken met het rijden. Ben je nog niet overtuigd van alle positieve reviews? Dan is het mogelijk om de Recuptex deken te testen via ons Test Center. Zo kan je de deken 7 dagen uitproberen om overtuigd te raken van de werking.

Als je vragen hebt over de Recuptex Therapy producten kan je op deze blog de meest gestelde vragen lezen. Mocht je toch liever een persoonlijk advies willen kan je contact opnemen met onze dekenspecialist Charlotte.

Nieuwsgierig naar onze andere therapeutische dekens voor paarden? Op deze pagina vind je alle therapieproducten.

Twijfel je over welke maat Bucas deken jouw paard heeft? Neem dan een kijkje bij deze handige Bucas maattabel.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.