Bucas therapie deken light

Deze Bucas Therapie Light deken heeft een luchtig mesh materiaal aan de zijkant. De deken is ook te gebruiken tijdens warmere dagen. De deken is tevens te gebruiken tijdens koudere dagen, eventueel met een fleecedeken erover.

Waardering:
97% of 100
€ 197,10 € 219,00
> 10 op voorraad – wordt vandaag nog verzonden
SKU
BUC415-CFG

- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten

Bucas Therapie Light deken

Deze speciale Bucas Therapie light variant heeft zijkanten van een luchtig mesh materiaal. Deze deken is ook te gebruiken tijdens warmere dagen. De deken is tevens te gebruiken tijdens koudere dagen, eventueel met een fleecedeken erover

De Bucas Therapie Therapiedeken zorgt in een korte tijd voor een intensieve doorbloeding wat een aantal medische problemen kan voorkomen en bijdraagt aan het herstel van bestaande problemen.

De werking van de Bucas Therapie Light

De Bucas therapiedeken heeft over het bovenste gedeelte de welbekende Recuptex stof lopen. Deze stof weerspiegelt de magnetische velden in het lichaam wat, vrijwel direct, zorgt voor een intensieve doorbloeding en verbeterde zuurstoftoevoer. Doordat de doorbloeding sterk gestimuleerd wordt, worden afvalstoffen sneller afgevoerd en verbeterd de zuurstoftoevoer. Dit zorgt weer voor minder spierpijn, een lossere bovenlijn, minder ontsteking en zwellingen.
Elk paard heeft baat bij de Therapie deken, of je jouw paard nou extra wilt verwennen met deze ontspannende deken na een intensieve training of juist heel gericht een blessure wilt behandelen. De Therapie deken is voor ieder paard onmisbaar en draagt op kort termijn bij aan een zichtbaar verschil en vooruitgang in de training.

Bucas Therapie Light gebruik

Wij adviseren om de Therapie deken 2 uur voor en na de training op te doen. Is dit praktisch niet mogelijk? Neem dan contact met ons op zodat wij het schema van je paard kunnen bespreken en in overleg met jou een advies kunnen geven voor het gebruik van de deken.

Voor een intensievere werking van de deken adviseren wij de deken i.c.m. het los verkrijgbare Recuptex Light halsdeel te gebruiken.


Meer informatie
MerkBucas
Deken OptiesTherapeutisch
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bucas therapie deken light
Uw waardering
  1. Meest gestelde vragen over de Bucas Recuptex deken Meest gestelde vragen over de Bucas Recuptex deken Lees hier alles wat je wilt weten over Bucas Recuptex! De Bucas Recuptex therapiedeken is een populaire deken en wij krijgen dan ook vaak vragen over de werking. In deze blog lees je de meest gestelde vragen en natuurlijk ook een antwoord daarop.
  2. Een therapiedeken. Zou dat wel werken? Skeptisch als ik ben test ik de Bucas Recuptex Therapiedeken uitvoerig Een therapiedeken. Zou dat wel werken? Skeptisch als ik ben test ik de Bucas Recuptex Therapiedeken uitvoerig Een therapiedeken. Zou dat wel werken? Skeptisch als ik ben test ik de Bucas Recuptex Therapiedeken uitvoerig. Ondertussen krijg ik de eerste vragen al binnen: Is het wat? Geef me nog even wat meer tijd. Ik zeg nu: Ja, het is zeker wat!  
  3. Bianca Schoenmakers test de Bucas Recuptex deken Bianca Schoenmakers test de Bucas Recuptex deken "Zonder dat ik het weet voel ik bij sommige paarden of ze de Bucas Recuptex deken 2 uur van te voren opgehad hebben of niet!" Bianca Schoenmakers deelt haar ervaring met de Bucas Recuptex deken. In samenwerking met ons heeft ze de deken getest, lees hier haar bevindingen:
  4. Bucas Recuptex getest Bucas Recuptex getest "Ik dacht even dat hij kreupel was....." "Ik dacht even dat hij kreupel was.." Laure Hoornsman vertelt over haar ervaring met de Bucas Recuptex deken! Ik heb een dressuurpaard die zich nogal strak kan maken in de bovenlijn, vooral bij spanning op wedstrijden komt dit het meest naar voren. Ik had al meerdere reviews gelezen over de Bucas Recuptex deken maar ik geloofde er eigenlijk niet zo in. Maar goed, na echt alleen maar positieve reacties te hebben gelezen moest ik er zelf toch ook
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.