BUCAS

BUCAS RECUPTEX THERAPIE DEKEN LIGHT

Meer afbeeldingen

  • Bucas Recuptex
  • Bucas Recuptex
  • Bucas Recuptex
  • Bucas Recuptex
  • Bucas Recuptex
  • Bucas Recuptex
BUCAS RECUPTEX THERAPIE DEKEN LIGHT

Normale prijs: € 195,00

Special Price € 145,00

Deze Recuptex deken heeft een luchtig mesh materiaal aan de zijkant. De deken is ook te gebruiken tijdens warmere dagen. De deken is tevens te gebruiken tijdens koudere dagen, eventueel met een fleecedeken erover.
Beschikbaarheid: selecteer een optie

* Verplichte velden

Normale prijs: € 195,00

Special Price € 145,00

Beschrijving

Details

Bucas Recuptex Therapie Deken LIGHT

Deze speciale Bucas Recuptex light variant heeft zijkanten van een luchtig mesh materiaal. Deze deken is ook te gebruiken tijdens warmere dagen. De deken is tevens te gebruiken tijdens koudere dagen, eventueel met een fleecedeken erover

De Bucas Recuptex Therapiedeken zorgt in een korte tijd voor een intensieve doorbloeding wat een aantal medische problemen kan voorkomen en bijdraagt aan het herstel van bestaande problemen.

De Bucas therapiedeken heeft over het bovenste gedeelte de welbekende Recuptex stof lopen. Deze stof weerspiegelt de magnetische velden in het lichaam wat, vrijwel direct, zorgt voor een intensieve doorbloeding en verbeterde zuurstoftoevoer. Doordat de doorbloeding sterk gestimuleerd wordt, worden afvalstoffen sneller afgevoerd en verbeterd de zuurstoftoevoer. Dit zorgt weer voor minder spierpijn, een lossere bovenlijn, minder ontsteking en zwellingen.
Elk paard heeft baat bij de Recuptex deken, of je jouw paard nou extra wilt verwennen met deze ontspannende deken na een intensieve training of juist heel gericht een blessure wilt behandelen. De Recuptex deken is voor ieder paard onmisbaar en draagt op kort termijn bij aan een zichtbaar verschil en vooruitgang in de training.

Wij adviseren om de Recuptex deken 2 uur voor en na de training op te doen. Is dit praktisch niet mogelijk? Neem dan contact met ons op zodat wij het schema van je paard kunnen bespreken en in overleg met jou een advies kunnen geven voor het gebruik van de deken.

Voor een intensievere werking van de deken adviseren wij de deken i.c.m. het los verkrijgbare Recuptex Light halsdeel te gebruiken.

Extra informatie

Extra informatie

Merk BUCAS
Deken Opties therapeutisch
Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
100%
( 5 )
Sort by:

5 artikel(en)

per pagina
Fijne deken! Review door Indy
Kwaliteit
Fijne deken, valt goed op maat. Werking ben ik nog niet zeker van, omdat ik hem daarvoor nog niet constant genoeg heb gebruikt, maar de kwaliteit/prijs verhouding is goed! (Zoals ik gewend ben van Bucas)
(Geplaatst op 20 juni 2019)
Goede werking Review door Sophie
Kwaliteit
Ik heb lang getwijfeld om deze deken te kopen, veel mensen raadden mij dit product aan omdat mijn paard wat ouder is en daardoor in het begin van de training nog wel eens stijf kan zijn.

Als ik deze deken vooraf aan de training op heb gehad merk ik meteen verschil, hij draaft gelijk veel losser weg. Zeker het geld waard!
(Geplaatst op 25 april 2019)
Werkt heel goed Review door Judith
Kwaliteit
Voor mijn wat oudere paard is deze deken erg comfortabel. Ze wordt er rustig van en gaat ontspannen lopen. Bij het inwerken en uitstappen merk ik groot verschil. Maar ook mijn jonge paard doet het er erg goed onder.
(Geplaatst op 5 februari 2019)
Top deken Review door Esra de Ruiter
Kwaliteit
Ik ben heel gelukkig met de Recuptex! Vooral ter voorkoming van spierpijn na een wedstrijd of hard trainen merk ik mega verschil. Vooraf kan ik vooral verschil zien.
(Geplaatst op 15 januari 2018)
Kan niet meer zonder Review door Charlotte
Kwaliteit
Wauw wat een mega verschil merk ik met deze deken. Mijn paard is super ontspannen en los in rug. Als ik de deken een paar dagen niet gebruik merk ik dit direct. Ik kan niet meer zonder. Deze deken met net zijkant is een stuk luchtiger dan de standaard Recuptex en een mooie aanvulling binnen mijn deken collectie. Zo kan ik de deken ook blijven gebruiken bij warmere dagen of na het rijden als mijn paard nog bezweet en warm is.
(Geplaatst op 12 januari 2018)

Login to add review

Ook interessant:

Productafbeeldingen van klanten

Artikel QR Code