Vliegensprays

Dochorse heeft een ruim assortiment met de beste vliegensprays. De vliegensprays beschermen jouw paard tegen vervelende insecten op stal, in de wei en met rijden. Wij verkopen vliegensprays van Sectolin en Veerust. Neem ook eens een kijkje bij onze geursprays.

Advies van een specialist

Wil je meer informatie over onze vliegensprays? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

 

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

DocHorse heeft een ruim assortiment met de beste vliegensprays. In de zomermaanden zijn vliegen en dazen een irritatie voor je paard tijdens het rijden, in de wei of zelfs op stal. Om je paard optimaal te beschermen tegen deze vervelende insecten kunnen vliegensprays een uitkomst bieden.

De Sectolin Tedax biedt je paard bescherming tegen vliegen en dazen maar daarnaast ook tegen teken. Dit kan handig zijn wanneer er een rit in het bos wordt gemaakt.

Wanneer gebruik je vliegenspray?

Vliegen kunnen veel overlast veroorzaken, zowel bij mens als dier. Overlast door vliegen komt vaak door afval, huisdieren of vee in de omgeving. Overlast van vliegen kan onder andere zorgen voor onrust bij de dieren, maar ook bij mensen. Daarnaast brengen vliegen bacteriën, schimmels en virussen over. In de zomermaanden zijn de insecten zoals vliegen en dazen erg veel aanwezig op stal of in de wei. Een vliegenspray kan helpen het paard rustig te laten staan in de wei of stal.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.