Oornetjes

Op zoek naar een mooi oornetje voor jouw paard? Wij hebben meerdere, zelfs geluiddempende oornetjes, van onder andere Kentucky, Kavalkade en Busse. Het is ook mogelijk om je oornetjes via ons te laten borduren met de naam van het paard of het logo van je stal.

Advies van een specialist

Wil je meer weten over een van onze oornetjes of wil je advies over welk oornetje het beste bij jouw paard past? Neem contact op met Elsemiek. Elsemiek weet alles over ons assortiment oornetjes.

 

Producten 1-20 van 42

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Op zoek naar een oornetje voor je paard? Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende modellen oornetjes en vliegenmutsen voor je paard. Sommige paarden kunnen snel geïrriteerd raken van rondvliegende insecten rondom de oren, door het gebruik van een oornetje voorkom je irritatie en dat je paard met zijn hoofd gaat schudden. Tevens zijn er speciale oornetjes welke het geluid dempen deze zijn geschikt voor paarden welke slecht tegen harde geluiden kunnen.

Wat voor oornetjes zijn er?

Wij hebben een ruime keuze aan verschillende oornetjes van o.a. Kentucky, Kavalkade en Busse. De meeste oornetjes zijn van een katoenachtig materiaal gemaakt, zoek je een iets luchtiger oornetje? De oornetjes van Cal Rei zijn van een mesh materiaal gemaakt wat heel licht aanvoelt en super ademend is, zo houdt je paard zijn hoofd koel.

Bestverkochte oornetje

Ons best verkochte oornetje is het geluiddempende oornetje van Kentucky. Dit oornetje heeft oren welke gemaakt zijn van een geluiddempend materiaal. Dit zorgt voor meer focus in de ring. De Kentucky oornetje zijn extra lang aan de achterkant waardoor ze goed onder het kopstuk passen en mooie blijven zitten tijdens het rijden.

Oornetjes met geluidsdempende werking

Daarnaast hebben wij oornetjes met geluidsdempende oren en speciale modellen welke extra lang zijn zodat je het oornetje aan de neusriem kan bevestigen.

Let er bij het passen van een oornetje op dat het oornetje niet te krap over de oren zit. Je paard moet zijn oren nog wel makkelijk kunnen bewegen. Daarnaast is het ook belangrijk dat het oornetje aan de achterkant (onder het kopstuk) lang genoeg is zodat het niet gaat schuiven tijdens het rijden,

Oornetje laten borduren

Het is ook mogelijk om oornetjes via ons te laten borduren. Zo kan je de naam van je paard of het logo van je stal op het oornetje laten borduren via onze borduurservice.

Advies van een specialist

Wil je weten welk oornetje het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met Elsemiek. Elsemiek kent alle oornetje in ons assortiment door en door, daarom kan ze je van een goed advies voorzien.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.