Springschoenen

Bezig met laden...

Op zoek naar springschoenen voor je paard? Wij hebben een ruime keuze aan springschoenen voor in de wei of om mee te rijden. Onze bestsellers zijn neopreen springschoenen en springschoenen met bont. 

Keuzestress? Neem dan contact op voor advies met Charlotte. Charlotte heeft al onze springschoenen gepast op haar paard en kan je daarom van een goed advies voorzien. 

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Harry's Horse Springschoenen

  Harry's Horse

  Harry's Horse Springschoenen
  Waardering:
  100%
  € 12,95
 2. Springschoenen bont zwart

  Busse

  Busse springschoenen bont
  Waardering:
  100%
  € 29,90
 3. Kentucky Springschoenen Leer
  € 39,99
 4. Kentucky springschoenen met bont bruin
  € 54,99
 5. Kentucky springschoenen Airtech
  € 59,99
 6. Dalmar Springschoenen

  Dalmar

  Dalmar springschoenen
  Waardering:
  100%
  € 68,95
 7. Lemieux springschoenen
  € 26,21 € 34,95
 8. Hoefbalbeschermer
  € 14,95
 9. Equifit Gelsox / Tendon Grip Gel

  Equifit

  Equifit gelsox sokken
  Waardering:
  100%
  € 34,50
 10. Kentucky boots Cleaner

  Kentucky

  Kentucky boots cleaner
  Waardering:
  100%
  € 9,99
 11. Tesa tape 30 mm x 50 m
  € 24,99
 12. Tesa tape 50mm x 50 m
  € 30,99

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wij hebben een ruim assortiment aan springschoenen voor je paard. Springschoenen beschermen de hoefballen en kootholte van je paard tegen impact van buitenaf. Je paard kan zich bijvoorbeeld met zijn achterbenen aantikken in de kootholte of tijdens een sprintje in de wei zijn hoefijzers aftrappen.

Wanneer gebruik je welke springschoenen?

Wij hebben verschillende modellen springschoenen. Ons assortiment bestaat uit simpele springschoenen van neopreen of rubber tot aan innovatieve springschoenen van carbon. Naast functionele springschoenen hebben wij ook super chique springschoenen van leer met bont.

Springschoenen voor de wei en paddock: Wij adviseren om voor het gebruik van springschoenen in de wei en paddock te kiezen voor een basic springschoen van dik neopreen. Neopreen is een zacht materiaal wat goed beschermt. Zorg ervoor dat de springschoenen hoog genoeg zijn zo verklein je de kans dat je paard zijn ijzers eraf trapt bij een sprintje. De Harry's Horse springschoenen van neopreen zijn prima basic springschoenen.

Springschoenen voor het rijden: Wij hebben springschoenen welke passen bij peesbeschermers zodat je een mooie set hebt. Matchende springschoenen hebben wij bijvoorbeeld van Lemieux en Kentucky. Deze springschoenen zijn er met en zonder bont voor extra bescherming in de kootholte. Ook hebben wij springschoenen met een anti-draai knop aan de binnenkant zodat de springschoenen niet gaan draaien tijdens het rijden. Speciaal voor de cross hebben wij springschoenen welke extra licht zijn en geen water absorberen zodat ze niet te zwaar worden.

Wil je weten welke springschoenen het meest geschikt zijn voor jouw paard? Neem dan contact op met onze specialist Charlotte. Charlotte heeft alle springenschoenen getest en kan je daarom van een goed advies voorzien. 

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.