Springschoenen

Op zoek naar springschoenen voor jouw paard? Wij hebben een ruime keuze aan springschoenen voor in de wei of om mee te rijden. Onze bestsellers zijn neopreen springschoenen en springschoenen met bont. Zo verkopen wij springschoenen van Kentucky, Eskadron en Veredus. Niet op zoek naar springschoenen maar naar andere beenbescherming? Neem eens een kijkje bij de peesbeschermers.

Advies van een springschoenen specialist

Keuzestress? Neem dan contact op voor advies met Charlotte. Charlotte heeft al onze springschoenen gepast op haar paard en kan jou daarom van een goed advies voorzien. 

Producten 1-20 van 37

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wij hebben een ruim assortiment aan springschoenen voor je paard. Springschoenen beschermen de hoefballen en kootholte van je paard tegen impact van buitenaf. Je paard kan zich bijvoorbeeld met zijn achterbenen aantikken in de kootholte of tijdens een sprintje in de wei zijn hoefijzers aftrappen.

Springschoenen, wanneer gebruik ik welke?

Wij hebben verschillende modellen springschoenen. Ons assortiment bestaat uit simpele springschoenen van neopreen of rubber tot aan innovatieve springschoenen van carbon. Naast functionele springschoenen hebben wij ook super chique springschoenen van leer met bont.

Springschoenen voor de wei en paddock

Springschoenen voor de wei en paddock: Wij adviseren om voor het gebruik van springschoenen in de wei en paddock te kiezen voor een basic springschoen van dik neopreen. Neopreen is een zacht materiaal wat goed beschermt. Zorg ervoor dat de springschoenen hoog genoeg zijn zo verklein je de kans dat je paard zijn ijzers eraf trapt bij een sprintje. De Harry's Horse springschoenen van neopreen zijn prima basic springschoenen.

Springschoenen voor het rijden

Springschoenen voor het rijden: Wij hebben springschoenen welke passen bij peesbeschermers zodat je een mooie set hebt. Matchende springschoenen hebben wij bijvoorbeeld van Lemieux en Kentucky. Deze springschoenen zijn er met en zonder bont voor extra bescherming in de kootholte. Ook hebben wij springschoenen met een anti-draai knop aan de binnenkant zodat de springschoenen niet gaan draaien tijdens het rijden. Speciaal voor de cross hebben wij springschoenen welke extra licht zijn en geen water absorberen zodat ze niet te zwaar worden.

Advies van een specialist

Wil je weten welke springschoenen het meest geschikt zijn voor jouw paard? Neem dan contact op met onze specialist Charlotte. Charlotte heeft alle springenschoenen getest en kan je daarom van een goed advies voorzien. 

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.