Springschoenen

Laden...

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Nibago springschoenen

  Nibago

  Nibago springschoenen
  Waardering:
  100%
  € 19,95 € 9,98
 2. Kentucky springschoenen leer

  Kentucky

  Kentucky springschoenen leer
  € 59,99
 3. Tesa tape 30 mm x 50 m

  Algemeen

  Tesa tape 30 mm x 50 m
  € 24,99
 4. Equifit springschoenen

  Equifit

  Equifit springschoenen
  € 49,50 € 24,75
 5. Acavallo gel hoof boots

  Acavallo

  Acavallo gel hoof boots
  € 41,95
 6. Busse springschoenen bont

  Busse

  Busse springschoenen bont
  € 29,90 € 23,92
 7. Hoefbalbeschermer

  Algemeen

  Rubberen hoefbalbeschermers
  € 14,95 € 11,96

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wij hebben een ruim assortiment aan springschoenen voor je paard. Springschoenen beschermen de hoefballen en kootholte van je paard tegen impact van buitenaf. Je paard kan zich bijvoorbeeld met zijn achterbenen aantikken in de kootholte of tijdens een sprintje in de wei zijn hoefijzers aftrappen.

Wanneer gebruik je welke springschoenen?

Wij hebben verschillende modellen springschoenen. Ons assortiment bestaat uit simpele springschoenen van neopreen of rubber tot aan innovatieve springschoenen van carbon. Naast functionele springschoenen hebben wij ook super chique springschoenen van leer met bont.

Springschoenen voor de wei en paddock: Wij adviseren om voor het gebruik van springschoenen in de wei en paddock te kiezen voor een basic springschoen van dik neopreen. Neopreen is een zacht materiaal wat goed beschermt. Zorg ervoor dat de springschoenen hoog genoeg zijn zo verklein je de kans dat je paard zijn ijzers eraf trapt bij een sprintje.

Springschoenen voor het rijden: Wij hebben springschoenen welke passen bij peesbeschermers zodat je een mooie set hebt. Matchende springschoenen hebben wij bijvoorbeeld van Lemieux, Kentucky, Dalmar en Equifit. Deze springschoenen zijn er met en zonder bontrandje voor extra bescherming in de kootholte. Ook hebben wij springschoenen met een anti-draai knop aan de binnenkant zodat de springschoenen niet gaan draaien tijdens het rijden. Speciaal voor de cross hebben wij springschoenen welke extra licht zijn en geen water absorberen zodat ze niet te zwaar worden.

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.