Likstenen

Bij Dochorse hebben wij een groot assortiment aan likstenen, maar ook aan liksteenhouders. Een liksteen kan een waardevolle aanvulling zijn op het dagelijkse rantsoen van jouw paard.  Zo hebben wij bij Dochorse een assortiment bestaande uit likstenen van Likit en Himalaya. Ook hebben wij Uncle Jimmy hangin ball. Dit is een graanbal welke opgehangen kan worden in de stal, zo heeft jouw paard wekenlang plezier van een liksteen.

Advies van een specialist

Wil je meer weten over een van de liksteen producten of wil je een passend advies van een van onze specialisten? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij weten alles over onze likstenen en kunnen jou helpen bij het maken van de juiste keuze.

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wij hebben een ruime keuze aan likstenen en liksteenhouders voor je paard. Een zoutblok of liksteen is een waardevolle aanvulling op het dagelijkse rantsoen. Paarden kunnen zelf goed inschatten of ze extra behoefte aan zout hebben, het kan dus zijn dat je paard heel veel aan de liksteen likt of juist een periode helemaal niet. Zorg er in ieder geval voor dat hij altijd de beschikking heeft tot een liksteen.

Wij hebben verschillende soorten likstenen in ons assortiment, de meest populaire is de Himalaya liksteen. Deze liksteen bevat puur zout, er zijn geen extra sporenelementen of voedingsstoffen aan toegevoegd. Wij hebben ook een bijzondere Himalaya liksteen van Hilton Herbs, deze liksteen heeft een donkere kleur en bevat verschillende kruiden.

Een liksteen kan naast een aanvulling op het rantsoen ook een leuke afleiding zijn voor op stal. De Likit likstenen zijn geschikt om gebruikt te worden i.c.m. speelgoed waardoor je paard urenlang vermaak en afleiding heeft. De Uncle Jimmy Hangin Ball is momenteel ook erg populair, deze graanbal kan opgehangen worden in de stal en zorgt voor wekenlang plezier. De graanbal is rijk aan essentiële vitamines en mineralen. Er zijn tevens likstenen verkrijgbaar van Uncle Jimmy welke in het Likit speelgoed passen.

Er zijn ook speciale likstenen verkrijgbaar welke je in de wei of paddock kan neerzetten. De Likit Paddock bijvoorbeeld is een grote liksteen in een emmer met handige deksel. 

© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.