Likstenen

Laden...

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Uncle Jimmy's Big Licky Refill

  Uncle Jimmy

  Uncle jimmy's big licky refill
  € 24,50
 2. UNCLE JIMMYS HANGIN BALLS SUGAR FREE

  Uncle Jimmy

  Uncle jimmys hangin balls suikervrij
  Waardering:
  80%
  € 39,50
 3. Uncle Jimmy Hangin Ball

  Uncle Jimmy

  Uncle jimmy's hangin ball
  Waardering:
  100%
  € 34,50
 4. Himalaya Liksteen

  Excellent

  Himalaya liksteen
  Waardering:
  100%
  € 4,75
 5. Likit Paddock

  Likit

  Paddock likit
  € 29,50
 6. Likit Little

  Likit

  Likit liksteen little
  € 3,95 € 3,00

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wij hebben een ruime keuze aan likstenen en liksteenhouders voor je paard. Een zoutblok of liksteen is een waardevolle aanvulling op het dagelijkse rantsoen. Paarden kunnen zelf goed inschatten of ze extra behoefte aan zout hebben, het kan dus zijn dat je paard heel veel aan de liksteen likt of juist een periode helemaal niet. Zorg er in ieder geval voor dat hij altijd de beschikking heeft tot een liksteen.

Wij hebben verschillende soorten likstenen in ons assortiment, de meest populaire is de Himalaya liksteen. Deze liksteen bevat puur zout, er zijn geen extra sporenelementen of voedingsstoffen aan toegevoegd. Wij hebben ook een bijzondere Himalaya liksteen van Hilton Herbs, deze liksteen heeft een donkere kleur en bevat verschillende kruiden.

Een liksteen kan naast een aanvulling op het rantsoen ook een leuke afleiding zijn voor op stal. De Likit likstenen zijn geschikt om gebruikt te worden i.c.m. speelgoed waardoor je paard urenlang vermaak en afleiding heeft. De Uncle Jimmy Hangin Ball is momenteel ook erg populair, deze graanbal kan opgehangen worden in de stal en zorgt voor wekenlang plezier. De graanbal is rijk aan essentiële vitamines en mineralen. Er zijn tevens likstenen verkrijgbaar van Uncle Jimmy welke in het Likit speelgoed passen.

Er zijn ook speciale likstenen verkrijgbaar welke je in de wei of paddock kan neerzetten. De Likit Paddock bijvoorbeeld is een grote liksteen in een emmer met handige deksel.

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.