Halster & Touwen

Op zoek naar een halster en halstertouw voor je paard? Wij hebben een ruime keuze aan halsters met bijpassende halstertouwen van o.a. Eskadron, Kentucky en Horseware

Wij hebben o.a. halsters met bont en van leer. Het is ook mogelijk om een halster met naam te laten graveren via onze graveerservice. 

Advies van een specialist

Keuzestress als het gaat om halsters? Neem dan contact op met Charlotte. Charlotte heeft al onze halsters gebruikt voor meerdere paarden zodat ze je van een goed advies kan voorzien.

Producten 1-20 van 89

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Op zoek naar een halster? Wij hebben een ruim assortiment aan halsters en halstertouwen voor je paard, van simpel weide halster tot aan luxe halster met bont, wij hebben het! Wij hebben halsters van o.a. Eskadron, Kentucky, Horseware, Stubben en Lemieux.

Een halster is onmisbaar product om je paard mee vast te zetten en om hem te kunnen lijden. Halsters worden in allerlei soorten materialen gemaakt, zo zijn er nylon halsters maar ook halsters van bont en leer.

Halster voor de wedstrijden

Als je op wedstrijd gaat wil je er natuurlijk picobello uitzien. Een geschikt wedstrijdhalster is een halster met bont of een halster van leer. Het is ook mogelijk om je de naam van je paard op het halster te laten graveren als hier een plaatje voor is. Een halster met naam is erg populair. Wil je jouw wedstrijdhalster laten graveren? Neem dan contact met ons op. 

Speciale halsters

Wij hebben ook speciale halsters in ons assortiment zoals een controller halster welke voor extra controle zorgt tijdens het wandelen, deze halsters werken ook in op de neus. Een ander speciaal halster is een veiligheidshalster wat los schiet op het moment dat je paard met zijn halster vast komt te zitten aan een voorwerp, deze halsters zijn perfect voor op de wei als weide halster.

Welke maat halster?

Wij hebben verschillende maten halsters op voorraad zoals halsters in maat cob, full en extra full. Ook hebben wij speciale veulenhalsters voor je veulentje.

Een halster is niet compleet zonder halstertouw

Onmisbaar bij je mooie halster is een degelijk halstertouw. Wij hebben een ruime keuze uit halstertouwen met een standaard musketonhaak of met een paniekhaak. Naast deze basic touwen hebben we ook speciale halstertouwen met een ketting of halstertouwen welke gepersonaliseerd kunnen worden.

Advies over halsters

Keuzestress? Neem dan contact op met Elsemiek. Elsemiek heeft alle halsters gepast op meerdere paarden waardoor ze alle in’s en out’s van onze halster weet. Ze kan je daarom van een goed advies voorzien.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.