Halster & Touwen

Producten 1-20 van 45

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 45

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wij hebben een ruim assortiment aan halsters en touwen voor je paard, van simpel weidehalster tot aan luxe wedstrijdhalster, wij hebben het! Wij hebben halsters van o.a. Kentucky, Horseware, Busse en QHP.

Een halster is onmisbaar product om je paard mee vast te zetten en om hem te kunnen lijden. Halster worden in allerlei soorten materialen gemaakt, zo zijn er nylon halsters maar ook halsters van bont en leer.

Wij hebben ook speciale halsters in ons assortiment zoals een control halster welke voor extra controle zorgt tijdens het wandelen, deze halsters werken ook in op de neus. Een ander speciaal halster is een veiligheidshalster wat los schiet op het moment dat je paard met zijn halster vast komt te zitten aan een voorwerp, deze halsters zijn perfect voor op de wei.

Onmisbaar bij je mooie halster is een degelijk halstertouw. Wij hebben een ruime keuze uit halstertouwen met een standaard musketonhaak of met een paniekhaak. Naast deze basic touwen hebben we ook speciale halstertouwen met een ketting of halstertouwen welke gepersonaliseerd kunnen worden.

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.