Hackamore

Bezig met laden...

Wij hebben een groot assortiment aan verschillende hackamore optomingen van zowel Sprenger als Trust. Een hackamore wordt gebruikt om bitloos te kunnen rijden maar kan ook in combinatie met een bit gebruikt worden. Toch liever opzoek naar een ander soort optoming? Kijk ook even bij onze andere bitten!

Advies van een bittenspecialist

Wil jij meer weten over de Hackamore optoming, of wil jij weten welke hackamore geschikt is voor jouw paard? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag verder met het kiezen van een optoming.

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wij hebben een ruime keuze aan verschillende soorten hackamore optomingen van o.a. Sprenger en Trust.

De werking van de Hackamore

Een hackamore wordt gebruikt om bitloos te kunnen rijden maar kan ook in combinatie met een bit gebruikt worden. Een hackmore geeft veel druk op de neus in plaats van in de mond en is daarom geschikt voor hele sterke paarden. Een hackamore wordt voornamelijk tijdens het springen gebruikt. Onderschat de inwerking van aan hackamore niet, de lengte van de scharen bepaalt uiteindelijk hoe sterk de inwerking op de neus is. Hoe langer de scharen, hoe sterker de inwerking. Wij adviseren dan ook alleen een Hackamore te gebruiken bij voldoende kennis en ervaring. 

Soorten Hackamores

Wij hebben verschillende soorten hackmores met een zacht neusgedeelte maar ook met een hard neusgedeelte met een stalen kern of van gevlochten leer. Ons assortiment bestaat uit verschillende Hackamores van onder andere Sprenger, Dy'on, en Trust. 

Meer informatie over Hackamores

Wil jij meer weten over de Hackamore optoming of wil je meer informatie over welke Hackamore geschikt is voor jouw paard? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten zodat zij jou verder kunnen helpen bij het maken van een keus.

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.