Hoe groter je bestelling - hoe groter je korting   -   Nog maar

Hoofdstel

Wij hebben een ruim assortiment aan hoofdstellen voor je paard. Het is erg belangrijk dat je paard een goed passend hoofdstel heeft, als het hoofdstel ergens knelt of juist te ruim is kan dit voor irritaties zorgen tijdens het rijden. Voornamelijk het gebied achter de oren, de kaken en rondom de neus zijn erg gevoelig. Wij hebben hoofdstellen van verschillende soorten leer welke allemaal van hoge kwaliteit zijn.

Wat voor hoofdstellen zijn er ?
Wij hebben een ruime keuze een hoofdstellen van een basic trainingshoofdstel tot een super-de-luxe wedstrijdhoofdstel. Wij hebben hoofdstellen met een aansnoerneusriem, een gecombineerde neusriem, een lage neusriem, een mexicaanse neusriem maar ook hoofdstellen met hele bijzondere neusriemen voor een specifieke werking. Het is ook mogelijk om enkele hoofdstellen bij ons te testen.

Mocht je twijfelen over welk hoofdstel het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we zullen enkele vragen met de doorlopen om zo tot het perfecte hoofdstel voor jouw paard uit te komen.

Van laag naar hoog sorteren

1-24 van 32

Van laag naar hoog sorteren

1-24 van 32