Algemeen

Op zoek naar EHBO-producten voor je paard? Of wil je een hele EHBO-koffer aanschaffen? Bij Dochorse vind je de musthaves voor in je EHBO kist. Zo hebben wij thermometers in het assortiment, maar ook Betadine en koelzakken.

Advies van een specialist

Wil je liever persoonlijk advies over onze EHBO-producten? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Saskia weet alles over onze EHBO-producten.

 

 

 

Producten 1-20 van 26

Van hoog naar laag sorteren
  1. Vetramil Derma Shampoo
    Speciale prijs € 17,09 Normale prijs € 18,99
    > 10 op voorraad – wordt vandaag nog verzonden
Pagina
per pagina

Op zoek naar EHBO producten voor je paard? Bij DocHorse vind je de musthaves voor in je EHBO kist. Deze onmisbare items mogen niet ontbreken op stal om je paard eerste hulp te kunnen verlenen. Zo hebben wij een uitgebreide EHBO set waarin je alle belangrijke producten vindt maar kan je ook andere handige items bestellen zoals een praam, stethoscoop en een thermometer.

Wat mag er niet ontbreken in je EHBO set?

Als je paard een wondje, een zwelling of koliek heeft is het belangrijk dat je direct eerste hulp kan bieden. Het is daarom handig om standaard een aantal producten op stal te hebben liggen welke je kan gebruiken om snel te handelen. Je hebt immers geen tijd om even naar de winkel te rijden in het geval van een ongeluk.

Een koelzak met bandage 

Wij adviseren altijd om een koelzak met bandage op stal te hebben, zo kan je een zwelling direct koelen. Hoe sneller je een zwelling koelt des te meer je de schade kan beperken. De koelzak van Stubben is hier perfect voor. Deze blijft vloeibaar als hij in de vriezer ligt, zo is de coldpack altijd klaar voor gebruik.

Het is ook handig om een praam op stal te hebben, tijdens het behandelen van een wondje is het belangrijk dat je paard stil blijft staan. Ook een muilkorf is altijd handig voor op stal, mocht je paard een wondje hebben dat gaat jeuken wil je niet dat je paard hieraan gaat likken.

Eerste hulp bij koliek

De grootste angst van iedere paardeneigenaar is dat je paard koliek krijgt. Colosan is een eerste hulp middel voor koliek. Dit is een diergeneesmiddel welke de darmen van je paard direct ontspant. Colosan heeft al vele paardenlevens gered. Zorg altijd dat je dit middel op stal hebt staan om direct te kunnen handelen bij koliek.

Verder is het ook prettig om handschoenen, een thermometer en een stethoscoop bij de hand te hebben.

Persoonlijk advies van onze specialisten

Als je liever persoonlijk advies wilt over EHBO producten voor je paard, neem dan contact op met Saskia. Saskia weet alles over onze EHBO producten voor paarden.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.