Zadeldekjes Dressuur

Wij hebben een groot assortiment aan verschillende dressuur zadeldekjes. Wij verkopen onder andere Back on Track, Bucas Recuptex, LeMieux, Cal Rei en Kentucky. Ben je toch op zoek naar een spring dekje? Kijk dan even bij al onze springdekjes.

Advies van een specialist

Wil je weten welk dressuur dekje het meest geschikt is voor onder jouw zadel? Neem dan contact op met onze specialist Elsemiek. Elsemiek heeft alle dekjes gepast en getest en kan jou daarom goed helpen bij het vinden van het juiste dressuur dekje.

 

Producten 1-20 van 70

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wij hebben een ruime keuze aan verschillende zadeldekjes voor onder je dressuurzadel van Back on Track, Bucas Recuptex, Lemieux, Cal Rei en Kentucky.

Zadeldekjes komen in allerlei soorten en vormen, van een basic trainingsdekje tot aan een super-de-luxe anatomische versie.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een dressuur zadeldekje?

Wij adviseren altijd om een dressuur zadeldekje te kopen met een anatomisch gevormde bovenkant (zoals een Lemieux dekje), zo voorkom je dat het dekje gaat drukken op de schoft van je paard. Naast de vorm is ook het materiaal erg belangrijk. Zadeldekjes van een absorberend materiaal voorkomen dat je paard onnodig gaat zweten en het zorgt ervoor dat het dekje snel droogt na gebruik.

Het Cal Rei dressuur dekje

Een echte uitblinker in ons collectie is het zadeldekje van Cal Rei. Een Cal Rei dekje is gemaakt van een innovatief 3D spacer materiaal wat niet alleen super ademend is maar ook heel erg schokabsorberend. Zo wordt de druk van het hele zadel (ook de zijkant) mooi verdeelt. Het zadeldekje neemt geen vocht op waardoor het na gebruik nog steeds droog aanvoelt.

Jouw dressuur dekje laten borduren 

Het is ook mogelijk om een zadeldek met naam te laten borduren met onze borduurservice. Een zadeldekje met de naam van je paard of met het logo van je stal staat super chique.

Dressuurdekjes voor pony's

We hebben ook speciale dressuur zadeldekjes voor pony’s. Deze dekjes voor pony’s zijn net wat kleiner waardoor ze mooi op je pony staan. Een populair dressuur dekje voor een pony is het Cal Rei dekje in de pony uitvoering. Wil je weten welk dressuur dekje het meest geschikt is voor onder jouw dressuurzadel? Neem dan contact op met onze specialist Elsemiek. Elsemiek heeft al onze dekjes gepast en kan je daarom van een goed advies voorzien.

Kortom, als je op zoek bent naar een zadeldekje voor onder je dressuurzadel ben je bij DocHorse aan het juiste adres.

© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.