Luchtwegen

Dochorse heeft een ruim assortiment aan voedingssupplementen ter ondersteuning van de gezonde luchtwegen voor jouw paard. Een veel verkocht supplement is de NAF Respirator. Neem ook eens een kijkje bij onze andere supplementen.

Advies van een specialist

Wil je meer weten over een van onze luchtweg supplementen of wil je een passend advies van een van onze specialisten? Neem contact op met Saskia. Saskia weet alles over onze supplementen en kan jou helpen bij het maken van de juiste keuze.

Producten 1-20 van 48

Van hoog naar laag sorteren
 1. Equine America Coff Less

  Equine America

  Equine america coff-less
  Waardering:
  100%
  € 72,85
  Niet op voorraad – binnen 2 – 10 dagen verzonden
Pagina
per pagina

Bij DocHorse vind je voedingssupplementen voor paarden ter ondersteuning van de gezonde luchtwegen en ademhaling. Het assortiment bestaat uit verschillende supplementen van verschillende merken zoals NAF, TRM, Twydil en Ecostyle.

Supplementen voor de gezonde luchtwegen van het paard 

Supplementen voor gezonde luchtwegen bevatten veelal eucalyptus, dit zorgt ervoor dat je paard vrijer kan ademen. Eucalyptus wordt vooral gebruikt bij paarden met hoest en vastzittend slijm. Het gebruik van Eucalyptus vermindert deze prikkel en zorgt ervoor dat slijm loslaat en uiteindelijk opgehoest wordt.

Let wel dat deze stof in een hoge concentratie positief test op doping. Een supplement voor de luchtwegen op basis van kruiden is een goed alternatief.


Bij ons kan je supplementen voor de luchtwegen bestellen in een vloeibare vorm maar ook op basis van kruiden en poeder. Deze supplementen laten je paard vrijer ademen en hebben een verzachtende invloed op de luchtwegen.

Speciale supplementen voor paarden die een zeer explosieve inspaning moeten leveren

Tevens hebben wij speciale supplementen in ons assortiment voor paarden welke in een korte tijd een zeer explosieve inspanning moeten leveren. Ren- en springpaarden welke in een korte tijd moeten pieken kunnen last krijgen van bloedingen doordat er een grote druk op de bloedvaten komt te staan. Wij hebben supplementen welke de bloedvaten elastisch en soepel houden, deze supplementen bevatten voornamelijk vitamine K. Een veel gebruikt supplement is de TRM Hemorex en de Twydil Twyblid.

De NAF Respirator, ondersteund gezonde luchtwegen

De NAF Respirator helpt het paard om makkelijker te kunenn ademen en is vooral geschikt wanneer er veel pollen zijn. Het supplement ondersteund de luchtwegen en het immuunsysteem van het paard. De NAF Respirator bestaat onder andere uit rozenbottel, bosbessen en kruiden zoals bijvoorbeeld gember. Het gebruik van het supplement voor de luchtwegen wordt aangeraden wanneer jouw paard zijn klachten voor langere tijd blijven aanhouden.
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.