Singels

Producten 1-20 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wij hebben een ruime keuze aan singels van Lemieux, Stubben, Kentucky en Busse. Een goed passende singel is net zo belangrijk als een goed passend zadel, als een singel wringt of niet goed aansluit belemmert dit de beweging van je paard. Wij hebben zowel anatomisch gevormde spring- als dressuursingels op voorraad met een perfecte pasvorm. Deze singels zijn zowel van neopreen als van leer verkrijgbaar en hebben al dan niet elastiek aan beide kanten.

Als je paard een gevoelige huid heeft adviseren wij om een singel te kiezen met een (afneembare) bonte voering. Bont is niet alleen heel zacht voor de huid maar is ook nog eens extra drukverdelend. Een ander voordeel van een afneembare bonte voering is dat je deze makkelijk kan wassen, zo heb je altijd een schone singel.

Springsingels hebben wij zowel met als zonder buikflap. Een buikflap beschermt de buik van je paard tijdens een sprong, de hoefijzers van je paard kunnen dan de buik raken.

Als je gebruik maakt van een hulpteugel zorg dan dat je voor een singel kiest wel zowel aan de onderkant als aan de zijkant bevestigingsringen heeft voor hulpteugels.

Indien je vragen hebt over onze singels of wilt weten welke singel het meest geschikt is voor jouw paard, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.