Peesbeschermers

Met een groot assortiment aan peesbeschermers heeft Dochorse een ruime keuze aan allerlei verschillende peesbeschermers. Dochorse verkoopt onder andere peesbeschermers van Kentucky, Veredus, Eskadron en LeMieux. Ben je niet op zoek naar peesbeschermers maar naar bandages? Kijk eens bij ons assortiment bandages!

Neem ook eens een kijkje bij alle bescherming voor jouw paard bij Dochorse.

Advies van een peesbeschermers specialist

Charlotte kan jou adviseren in het vinden van de juiste peesbeschermers voor jouw paard. Charlotte heeft alle peesbeschermers uitgebreid getest en kan jou daarom van een passend advies voorzien. Neem contact op met Charlotte.

 

Producten 1-20 van 57

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wij hebben een ruime keuze aan peesbeschermers voor je paard of pony van o.a. Kentucky, Lemieux en Busse.

Waarom gebruik je peesbeschermers?

Peesbeschermers beschermen de benen van je paard tegen invloeden van buitenaf. Wanneer je paard een onverwachte beweging maakt kan hij zichzelf aantikken en kan er schade aan de benen ontstaan, dit wil je natuurlijk voorkomen. Je kan peesbeschermers gebruiken tijdens het rijden, longeren, in de wei en in de molen.

Wat voor peesbeschermers zijn er?

Er zijn verschillende soorten peesbeschermers en beenbeschermers. Peesbeschermers zijn beschermers met een harde voorgevormde schaal welke de achterkant en zijkant van het been beschermen. Beenbeschermers zijn van een zachter materiaal en sluiten meestal helemaal rondom het been, dit soort beschermers worden vaak voor dressuur gebruikt. Beschermers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten technische materialen, zo hebben wij hele basic beschermers maar ook super innovatieve beschermers van bijzondere materialen. Daarnaast zijn er ook verschillende soorten voeringen zoals neopreen, bont of mesh.

Peesbeschermers passen

Let er tijdens het passen op dat de beschermer mooi aansluit rondom het been en om de kogel. Voornamelijk rondom de kogel willen veel peesbeschermers wel eens gapen hierdoor kan er zand tussen komen en dit gaat schuren. Let er ook op dat de beschermer niet te hoog is zodat je paard nog zijn been kan buigen zonder dat de beschermer dit belemmert.

Bestverkochte peesbeschermers

Onze best verkochte peesbeschermer is momenteel de Kentucky peesbeschermer met bont. Deze peesbeschermer met bont heeft een mooie pasvorm en is verkrijgbaar in het bruin of zwart.

Wij hebben ook speciale peesbeschermers voor je pony. Voor een pony is het moeilijk om goed passende beschermers te vinden omdat een pony smalle benen heeft. Kentucky heeft een ruime keuze aan peesbeschermers voor je pony.

Als je op zoekt bent naar ademende peesbeschermers zijn de Compositi ademdende peesbeschermers perfect. Deze ademende peesbeschermers zijn helemaal luchtdoorlatend.

Advies van een specialist

Als je wilt weten welke peesbeschermers het meest geschikt zijn voor jouw paard of pony neem dan contact op met Charlotte. Charlotte heeft alle beschermers uitvoering getest en kan je daarom van een goed advies voorzien.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.