Peesbeschermers

Laden...

Producten 1-20 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Busse turnout rug turn 200g

  Busse

  Busse peesbeschermers bont
  Waardering:
  100%
  € 54,00
 2. Lemieux Turnout Boots

  Lemieux

  Lemieux turnout beschermers
  € 69,95 € 55,96
 3. Kentucky peesbeschermers bont

  Kentucky

  Kentucky peesbeschermers bont
  € 104,99
 4. Kentucky air peesbeschermers

  Kentucky

  Kentucky air peesbeschermers
  € 79,99

Producten 1-20 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wij hebben een ruime keuze aan peesbeschermers voor je paard van o.a. Equifit, Kentucky, Lemieux en Busse.

Waarom gebruik je peesbeschermers?

Peesbeschermers beschermen de benen van je paard tegen invloeden van buitenaf. Wanneer je paard een onverwachte beweging maakt kan hij zichzelf aantikken en kan er schade aan de benen ontstaan, dit wil je natuurlijk voorkomen. Je kan peesbeschermers gebruiken tijdens het rijden, longeren, in de wei en in de molen.

Wat voor beschermers zijn er?

Er zijn verschillende soorten peesbeschermers en beenbeschermers. Peesbeschermers zijn beschermers met een harde voorgevormde schaal welke de achterkant en zijkant van het been beschermen. Beenbeschermers zijn van een zachter materiaal en sluiten meestal helemaal rondom het been, dit soort beschermers worden vaak voor dressuur gebruikt. Beschermers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten technische materialen, zo hebben wij hele basic beschermers maar ook super innovatieve beschermers van bijzondere materialen. Daarnaast zijn er ook verschillende soorten voeringen zoals neopreen, schapenvacht of mesh.

Waar moet je op letten bij het passen van peesbeschermers?

Let er tijdens het passen op dat de beschermer mooi aansluit rondom het been en om de kogel. Voornamelijk rondom de kogel willen veel peesbeschermers wel eens gapen, als je de kogel goede ondersteuning wilt bieden kies dan voor een beschermer met 3 sluitingen. Let er ook op dat de beschermer niet te hoog is zodat je paard nog zijn been kan buigen zonder dat de beschermer dit belemmert.

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.